• BIST 12433.5
  • Altın 7149.77
  • Dolar 44.1819
  • Euro 50.4403
  • Bursa 5 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 2 °C

Bursaspor'da Titi ve Ekong imzaları attı

Bursaspor'da Titi ve Ekong imzaları attı
Bursaspor'a Titi ve Ekong’dan 3’er yıllık imza
Titi olarak tanınan Cristian Chagas Tarouco ve William Troost Ekong Bursasporla sözleşme imzaladı.
 
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, imza töreninde küçük pürüzlerin çözülmesi için 1 saatlik gecikme yaşandığını söyledi. Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Titi ve Belçika’nın KAA Gent takımından Nijeryalı Ekong'la defansın güçleneceğini belirten Başkan Ali Ay, "Öncelikli hedefimiz defans hattının düzeltilmesi ve yenilerle takviye edilmesiydi. Önce Barış'ı Gaziantepspor'dan aldık. Titi ve Ekong'la 3’er yıllık imzalarımıza atacağız. Bursaspor camiasına, taraftarımıza hayırlı olsun. Ben kendilerine güveniyorum. Diğer transferleri de en kısa sürede halledeceğiz.” dedi.
 
İmza törende konuşan Titi, şunları söyledi:
 
“Benim için çok önemli bir gün. Bursaspor gibi kulübe transfer olmak benim için çok güzel bir olay oldu. Enerji dolu ve başarıya aç olarak burada bulunuyorum. Büyük işler başaracağız. Kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum tarihi zaferlerle dolu bu armaya transfer ettikleri için. Çok katkı vererek iyi şeylerin yaşanmasında pay sahibi olacağım.”
 
 
Bursaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Ekong ise,"Bursaspor’un bana olan ilgisini duyduktan sonra gerçekleşene kadar heyecan duydum. Başkana ve yönetime transferimde katkısı olanlara, bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Bursa çok büyük kulüp taraftarlara mesajlarıyla bende güzel duygular yaşattı. Bende katkı verip, taraftarlarımıza güzel günler göretermek isityoruz.” diye konuştu.
 
 
Taraftarların sorularına da cevap veren Titi ve Ekong, “Defans işi 2 kişi ile olmaz. Ama takım işi çalışarak takım savunmasına önem verip üstesinden geleceğiz. Zor ligde oynuyoruz. Savunmalara çok iyi düşüyor. Beraber çalışıp üstesinden geleceğiz. Tabiki bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü verebiliriz. Arkadaşlarımızın da yardımlarıyla geçen yıldan iyi görüntü vereceğimizin sözünü verebilirim. Taraftarlarımızın coşkusunu biliyoruz. Onların istediği oyunu yansıtmak için çalışacağız” şeklinde konuştular.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er: "Sözlerimin arkasındayım"28 Şubat 2026 Cumartesi 08:48
  • Bursaspor’a PFDK’dan 251 bin TL ceza28 Şubat 2026 Cumartesi 08:45
  • Bursaspor tekrar zirvede!23 Şubat 2026 Pazartesi 08:44
  • Bursaspor ve MKE Ankaragücü iftarda buluştu23 Şubat 2026 Pazartesi 08:31
  • Bursaspor'da tek hedef 3 puan!21 Şubat 2026 Cumartesi 09:01
  • Bursaspor'da hedef Menemen FK20 Şubat 2026 Cuma 10:06
  • Enes Çelik’ten taraftara ve Gökhan Kırdar’a teşekkür16 Şubat 2026 Pazartesi 08:45
  • Gökhan Kırdar ile taraftardan cendere şov!16 Şubat 2026 Pazartesi 08:41
  • Bursaspor Kırklarelispor’u farklı geçti16 Şubat 2026 Pazartesi 08:39
  • Bursaspor'da hedef Kırklarelispor! Hedef 3 puan14 Şubat 2026 Cumartesi 09:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43