• BIST 9379.45
  • Altın 4288.919
  • Dolar 39.3871
  • Euro 45.589
  • Bursa 31 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 27 °C

Bursaspor, Eskişehirspor hazırlıklarına başladı

Bursaspor, Eskişehirspor hazırlıklarına başladı
Bursaspor, Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Bursaspor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynanacağı Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İlk 20 dakikası basına açık yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Ardından topla koordinasyon çalışması yapan yeşil beyazlıların, antrenmanın basına kapalı bölümünde taktık ağırlıklı çift kale maç yaptığı öğrenildi.

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Serdar Aziz ve Emre Taşdemir ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Faty ve Tomas Sivok takımdan ayrı salonda idman yaptı.

KARACAN'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bu arada, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralanan Jem Paul Karacan'ın 27. yaş günü saha kenarında kesilen pasta ile kutlandı. Pastanın mumlarını üfleyen Karacan, pastanın ilk dilimini takım arkadaşı Aziz Eraltay'dan aldı. Karacan, takım arkadaşlarının ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun tebriklerini kabul etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43