• BIST 11103.39
  • Altın 5444.012
  • Dolar 42.0611
  • Euro 48.5239
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

Bursalılar dikkat! Donacağız!

Bursalılar dikkat! Donacağız!
Bursa'da hava durumu...
Bursa'da bugün akşam saatlerinde görülmesi beklenen kar yağışıyla birlikte, kent dondurucu soğukların etkisi altına girecek. Bursa'da Perşembe günü termometreler -5'i gösterecek.
 
Bursa haber...
 
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre;Bursa'da bugün öğlen saatlerinden başlayan karla karışık yağmur, akşam 18.00'den sonra kar yağışına dönüşecek. Gece saatlerinde ise, özellikle kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı şiddetini artıracak.
 
 
Bursa'da kar yağışıyla birlikte, dondurucu soğuk havanın etkisi altına girilecek. Çarşamba günü termometreler -3 dereceyi gösterecek. Aynı gün kentte en yüksek sıcaklık 1 derece olacak. Kar yağışının etkisini yitireceği Perşembe günü ise, kentte hava -4 derece şeklinde ölçülecek.
 
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, ulaşımda aksamalar, kuvvetli buzlanma ve don görüleceği belirtilerek, yurttaşların olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
 
 
BURSA'DA HAVA DURUMU:
 
 
YURTTA HAVA DURUMU:
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ,Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Bingöl ve Muş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağmur ve sağanak, zamanla iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesi beklenen yağışların Yalova, İzmir'in güney ilçeleri, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçeleri, Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak; Marmara'nın doğusunun yüksekleri, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat çevrelerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde sis ve pus hadisesi ile birlikte İç ve Doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
 
 
Hava sıcaklığı; Kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
Rüzgar; Güney ve batı, Marmara ile zamanla batı kesimlerde kuzeyli yönlerden orta kuvvette Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli, öğle saatlerinden sonra Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa dahil 59 ilde siber çetelere büyük operasyon!03 Kasım 2025 Pazartesi 09:40
  • Bursa’da feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı01 Kasım 2025 Cumartesi 11:36
  • Bursa'da faciadan dönüldü!01 Kasım 2025 Cumartesi 11:07
  • Bursa'da bıçaklı kavga! 1 yaralı01 Kasım 2025 Cumartesi 10:45
  • Bursa'da trafikte tehlikeli sürüş! Bir maganda daha kamerada01 Kasım 2025 Cumartesi 10:23
  • Bursa'da balıkçıların oltasına köpek balığı takıldı01 Kasım 2025 Cumartesi 10:10
  • Bursaray'da yumruk yumruğa kavga!01 Kasım 2025 Cumartesi 10:05
  • Bursa'da üzerine çaydanlık devrilen çocuk yaralandı01 Kasım 2025 Cumartesi 09:42
  • Bursa'da kaçak tütün operasyonu!01 Kasım 2025 Cumartesi 09:40
  • Bursa'da zincirleme kaza!01 Kasım 2025 Cumartesi 09:31
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43