• BIST 13981.05
  • Altın 6084.25
  • Dolar 47.1546
  • Euro 53.9517
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Bursalı kadın kocasına yardıma gitti kaynakçı oldu

Bursalı kadın kocasına yardıma gitti kaynakçı oldu
Bursa’nın Karacabey ilçesinde işleri kötüye giden kocasına yardım etmek için işe başlayan Aynur Özoğlu, 6 aydır kaynak ustası olarak çalışıyor.

 Bursa’nın Karacabey ilçesinde işleri kötüye giden kocasına yardım etmek için işe başlayan Aynur Özoğlu, 6 aydır kaynak ustası olarak çalışıyor.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 1 çocuk annesi Aynur Özoğlu (37), yaptığı iş ile görenlerin takdirini topluyor. 3 yıldır Karacabey Sanayii'nde paslanmaz metal ve kaynak işleri üzerine dükkan işleten kocasına çay ve telefonlara bakarak yardımda bulunmak üzere işe başlayan Özoğlu, aradan geçen sürede eşi gibi kendisi de kaynak ustalığı yanı sıra diğer makineleri de kullanmaya başladı.



Aynur Özoğlu yaptığı açıklamada, kocasının işi bozulduğu için işe başladığını ve sonrasında azmederek işi öğrendiğini ifade etti. Aynur Özoğlu, "Eşim dükkanı açtığında çok zorlandı. Eleman bulmakta ve maddi anlamda sıkıntılar çekti. Ben buraya eşime destek olmak için, telefonlara bakmaya, çay yapmaya ve elemanlara yemek yapmak için geldim. Sonrasında punta atmaya ve kaynak yapmaya başladım. Şimdi ise dükkandaki tüm makineleri kullanabiliyorum. Kaynakçılık yapmak bayanlar için zor gibi gelebilir ama bayanların üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Şu anda bütün sıkıntıları aştık. Buradan bütün kadınlara sesleniyorum. Kadınların başaramayacağı hiçbir iş yok. Kollarını sıvasınlar ve işin başına geçsinler. Ailem ve arkadaşlarım da bana çok yardımcı oldu. Bütün zorlukları beraber yendik. Şu anda güzel paralar kazanmaya başladık. En önemlisi dükkanı kapamaktan vazgeçtik. Oğlumuzun da eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya başladık.’’ dedi.

İlk başlarda kaynak yapmanın zor olduğunu, personel eksikliğinden dolayı zamanla işlere alıştığını ifade eden Özoğlu, yaptığı işten zevk aldığını, artık bütün işi kendisinin yapmak istediğini dile getirdi.

Eşiyle çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Engin Özoğlu, 3 yıldır kendine ait dükkan işlettiğini belirtti. 6 aydır eşiyle birlikte çalıştığını dile getiren Özoğlu, birlikte çalışmaktan dolayı hem daha fazla iş yaptıklarını hem de bir kişinin maliyetini azalttıklarını söyledi. Eşinin kendisi gibi kaynak yapabildiğini ve dükkanda bulunan diğer makineleri de kullanabildiğini kaydeden Özoğlu, "Birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43