• BIST 9313.94
  • Altın 4329.993
  • Dolar 39.3967
  • Euro 45.6372
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

Bursa’da ‘Zamansız Şarkılar’ coşkusu

Bursa’da ‘Zamansız Şarkılar’ coşkusu
‘58. Uluslararası Bursa Festivali’ne İskender Paydaş imzası…

‘58. Uluslararası Bursa Festivali’, müziğin usta ismi İskender Paydaş’ı sevenleriyle bir araya getirdi. Paydaş’a ‘Zamansız Şarkılar Senfonik’  temalı muhteşem konserinde ünlü sanatçılar da eşlik etti.

Bursa haber...

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘58. Uluslararası Bursa Festivali’, müziğin ustası, besteci ve aranjör İskender Paydaş ile ünlü sanatçılar Gülçin Ergül, Suat Suna ve Özgün’ü aynı sahnede bir araya getirdi.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, alışılagelmiş klasik müzik konserlerinden farklı olarak, ‘senfonik rock’ tarzında gerçekleştirilen ve İskender Paydaş’ın aranjmanlarının senfoni orkestrası eşliğinde seslendirildiği ‘Zamansız Şarkılar Senfonik’ konseri, sanatseverlerden bol bol alkış aldı.

Ana sponsorluğunu Durmazlar Holding’in üstlendiği Bursa Festivali’ne imzasını atan İskender Paydaş konserinde, usta sanatçı Kayahan’ın ‘Odalarda Işıksızım’ ve ‘Bir Aşk Hikâyesi’ gibi şarkıları da seslendirildi. Sanatseverlerin kimi coştuğu zaman zaman da hüzünlendiği konserin sonunda İskender Paydaş ve ekibi dakikalarca ayakta alkışlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43