Bursa’nın İnegöl ilçesinde traktör kazasında ağır yaralanan 68 yaşındaki Şaban Tanrıverdi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kazanın ardından ortaya çıkan acı detay ise aileyi bir kez daha yasa boğdu. Tanrıverdi’nin kardeşi İlyas Tanrıverdi’nin de yıllar önce yine bir traktör kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Kaza, 22 Temmuz gecesi saat 00.30 sıralarında İnegöl’e bağlı kırsal Konurlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, meyve bahçesindeki çalışmalarını tamamlayan Şaban Tanrıverdi yönetimindeki 16 F 2207 plakalı traktör, eve dönüş yolunda tarladaki çukura düşerek devrildi.
Devrilen traktörün altında kalan Tanrıverdi için bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan ağır yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yoğun bakımda 9 gündür yaşam mücadelesi veren Tanrıverdi, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
Aynı aile ikinci kez traktör kazasıyla yıkıldı
Kazanın ardından ortaya çıkan bilgi ise acıyı daha da artırdı. Şaban Tanrıverdi’nin kardeşi İlyas Tanrıverdi’nin de 2008 yılında, 39 yaşındayken devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
Aile, yıllar sonra ikinci kez benzer bir kazanın acısını yaşadı. Şaban Tanrıverdi’nin cenazesi, Konurlar Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi.


























































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.