• BIST 9078.43
  • Altın 3996.121
  • Dolar 38.4554
  • Euro 43.6793
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Bursa'da tohumlar toprakla buluşturdu

Bursa'da tohumlar toprakla buluşturdu
Mudanya Belediyesi buğday tohumlarını toprakla buluşturdu...

Mudanya Belediyesi, “Topraktan Halka, Tarladan Sofraya” projesi çerçevesinde bu kez buğday tohumlarını toprakla buluşturdu.

Bursa haber...  

Buğday ekim töreninde konuşan Başkan Türkyılmaz, “Buğdayımızı un haline getirip yine ihtiyaç sahibi hemşehrilerimin sofralarına ulaştıracağız. Bereketli olsun” dedi.   

Mudanya Belediyesi Balabancık Mahallesi’nde belediyeye ait 85 dönümlük araziden elde ettiği ayçiçek yağının ardından, buğday tohumlarını da toprakla buluşturdu. Ekim alanında düzenlenen törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve Mudanyalılar katıldı.

Geçtiğimiz nisan ayında ekilen ayçiçeği tohumlarının bereketle büyüdüğünü ve yağ olarak Mudanyalıların sofralarına ulaştırıldığını kaydeden Başkan Türkyılmaz, “Şimdi de temel gıda maddelerimizden buğday ununu sofralara taşıyoruz.Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızın gereği hemşehrilerimize destek olmaya çalışıyoruz.Ürettiklerimizi de Zeytin Dalı birimimize kayıtlı ailelerimizle adil bir şekilde paylaşıyoruz. Buğdayımızı un haline getirip yine ihtiyaç sahibi vatandaşlara vereceğiz. Bereketli olsun” ifadelerini kullandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43