• BIST 9167.58
  • Altın 4016.841
  • Dolar 38.5383
  • Euro 43.6193
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 9 °C

Bursa'da tekstil fabrikasında yangın

Bursa'da tekstil fabrikasında yangın
Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürülemiyor.

Bursa'da bir tekstil fabrikasında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürülemiyor. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında çalışanlar ve itfaiye erleri dumandan etkilendi.

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde Işıksoy Tekstil Fabrikası'nda saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede tüm fabrikayı kapladı. Tekstil fabrikası olması nedeniyle kumaşların tutuşmasıyla hızla yayılan yangına 10'ün üzerinde itfaiye aracı müdahale etti. İşçiler dışarı çıkartıldı. Alev topuna fabrikada sündürme çalışmaları devam ediyor. İtfaiye araçlarının suyu bitti, takviye araçlar olay yerine sevk edildi.

Dumandan etkilenen işçiler içinde çok sayıda 112 ambulansa olay yerine geldi. Bazı işçiler hastaneye kaldırıldı. Bu arada, içeride alevlere müdahale eden bir itfaiye memuru baygınlık geçirdi. Arkadaşları tarafından güçlükle dışarı çıkartılan itfaiyeci, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43