• BIST 9078.43
  • Altın 3996.917
  • Dolar 38.4907
  • Euro 43.5382
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Bursa'da talihsiz kaza!

Bursa'da talihsiz kaza!
Yaslandığı çit kopunca dere yatağına düşüp, yaralandı...
Bursa'da bir kişi, yaslandığı tel çitin kopması sonucu 3 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Yaralanan vatandaş hastaneye kaldırıldı.
 
Bursa haberleri...
 
Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Namazgah Mahallesi'nde meydana geldi. Bir tanıdığını ziyaret ettikten sonra eve dönmek için yola çıkan Cem Hüner, yorulunca Karıncadere kenarında tel çite yaslandı. Bu sırada çit yerinden kopunca Cem Hüner, yaklaşık 3 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Yaralanan Hüner, telefonla komşusunu arayıp yardım istedi. Komşusunun ihbarı üzerine de olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden sedye ile çıkarılan Cem Hüner, Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
 
"ÇİTLER DAYANIKSIZ"
 
Mahalle sakinleri, dere yatağı kenarında bulunan demir çitlerin dayanıksız olduğunu, her an başka birilerinin de düşebileceğine dikkat çektiler.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43