• BIST 9167.58
  • Altın 4007.419
  • Dolar 38.5608
  • Euro 43.6355
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 16 °C

Bursa'da servis dehşeti

Bursa'da servis dehşeti
Öğretmen feci şekilde can vermişti...
Bursa'da dün yaşanan ve okullarda can güvenliği konusunu yeniden gündeme getiren feci kaza ile ilgili adli süreç başladı.
 
Bursa'da öğretmenlik yaptığı okulun bahçesinde öğrenci servisi altında kalarak can veren talihsiz öğretmen Bursa'daki okullarda can güvenliği konusunu gündeme getirdi.
 
Bursa merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım'da bulunan Sadi Etkeser İlkokulu’nda meydana gelen kazada 1-H sınıfı öğretmeni 51 yaşındaki Seval Şahin, okulun bahçesinde geri manevra yapan servis minibüsünün altında kalarak ağır yaralanmış kaldırıldığı hastenede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Öğretmenin feci sonu
SERVİS SÜRÜCÜSÜ ADLİYE'DE
 
Çekirge Polis Merkezi’nde sorgusu tamamlanan Hasan S. sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hasan S. çok üzgün olduğunu belirterek, "Seval öğretmeni aynada görmedim. Aracımda park sensörü var. Ancak minibüsün içinde çocukların gürültüsü olduğu için park sensörünü de duymadım" dedi.
 
OKULU İÇİNDE ARAÇLAR NE ARIYOR?
 
Yaşanan talihsiz kaza Bursa'da okullarda can güvenliği konusunu tekrar gündeme getirdi. Bursa'daki bir çok okula isteyen herkesin girebildiğini belirten eğitimciler daha önce saldırıya uğrayan öğretmenleri de hatırlatarak: "maalesef Bursa'da okulların çoğuna isteyen elini kolunu sallayarak girip çıkabiliyor. Üstelik bir çok okulun bahçesi otopark olarak kullanılıyor.
 
Okul bahçelerine giren servisler büyük tehlike saçıyor. Çünkü servis araçlarından küçük çocukları görmeleri daha da zorlaşıyor. Bu nedenle kesinlikle okul bahçelerine bu araçlar alınmamalı. Milli eğitim yetkilileri bu konuda önlem almalı. Bu ihmali çocuklarımız öğretmenlerimiz canıyla ödememeli" diye tepkilerini dile getirdiler.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43