• BIST 9153.46
  • Altın 4208.478
  • Dolar 38.6417
  • Euro 43.9636
  • Bursa 27 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 25 °C

Bursa'da pompalı dehşeti!

Bursa'da pompalı dehşeti!
16 yaşındaki kızı vurdu!
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde aralarında gönül bağı bulunan kadının kızlarını rahatsız eden gençleri korkutmak isteyen Fikret Ö., pompalı tüfekle 16 yaşındaki kızı vurdu.
 
Bursa haber...
 
Korkunç olay Bursa’nın Merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi’nde dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre önceki akşam kız kardeşi Sena ve kuzeni Demir ile Pirinç Han’da oturan Aleyna K’nin Mithat isimli bir arkadaşı yanlarına geldi. Mithat Aleyna K’nin kız kardeşi Sena’yı taciz etti. Bunun üzerine Aleyna K. kız kardeşini ve kuzeni alıp eve gitmek istedi fakat Mithat buna engel oldu. Genç kız bir süre sonra kız kardeşini ve kuzenini alıp eve gitti. Akşamın ilerleyen saatlerinde Mithat Aleyna K’ye sosyal medyadan ’evinin önündeyim aşağı in’ diye mesaj attı. Bunu öğrenen annesi Perihan K. aralarında gönül bağı bulunduğu iddia edilen şüpheli Fikret Ö. ve arkadaşı Ertan B. ile Mithat’ın yanına gitti. Taraflar arasında ufak bir tartışma yaşandı. Ertesi gün Fikret Ö. Perihan K, kızı Aleyna K. ve arkadaşları Ertan B’yi alarak gezmeye gitti. O sırada kullandığı araçta bulunan pompalı tüfeği de "akşam alırım" diyerek Aleyna K’nin ikametine bıraktı. Akşam gezmekten dönen aile, Aleyna K’nin erkek arkadaşı Haşim Mert U, Mithat isimli şahıs ve 7-8 kişiyi bir arada gördü. Sinirlenen Fikret Ö. şahısları korkutmak için Aleyna K’nin ikametine bıraktığı pompalı tüfeği alarak şahıslara ateş etmeye başladı. Bir el ateş eden Fikret Ö. o esnada olayla ilgisi olmayan ve sadece yoldan geçen Tuğba Meşe ile karşı taraftan Haşim Mert U. ve Rıdvan G’yi yaraladı.
 
Bursa haber...
 
 
Olayın ardından çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bilgi verdi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra üç kişiyi hastaneye götürdü. Sağ kaburga altından yaralandığı öğrenilen Tuğba Meşe hastanede tedavi altına alınırken, diğer yaralılar Rıdvan G’nin sağ kalçasına bir adet saçma isabet ettiği ve Rıdvan G’nin ameliyata alınacağı, Haşim Mert U’nun ise sağ bacağında bir sıyrık olduğu ve hayatı tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri Olayın şüphelisi Fikret Ö’yü gözaltına aldı. Konu ile ilgili inceleme devam ediyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da Hıdırellez şenliği06 Mayıs 2025 Salı 11:02
  • Bursa barajlarında korkutan kuraklık06 Mayıs 2025 Salı 10:50
  • TIR'ı yol ortasında durdurup tehditler savurdu06 Mayıs 2025 Salı 10:46
  • Bursa'da yasa dışı bahis operasyonu06 Mayıs 2025 Salı 09:41
  • Bakıcı Dirseği Neden Olur?05 Mayıs 2025 Pazartesi 17:55
  • Bursa dahil 5 ilde çağrı merkezi operasyonu05 Mayıs 2025 Pazartesi 17:03
  • 14 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak05 Mayıs 2025 Pazartesi 16:55
  • Bursa'da köylülerin beton santrali isyanı05 Mayıs 2025 Pazartesi 09:21
  • 4. Ulusal İşçi Tiyatroları Festivali başladı05 Mayıs 2025 Pazartesi 07:18
  • Zafer Partisi'ne soruşturma04 Mayıs 2025 Pazar 12:23
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43