• BIST 12433.5
  • Altın 6811.86
  • Dolar 44.5989
  • Euro 52.3513
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

Bursa'da Off-Road yarışında takla attı

Bursa'da Off-Road yarışında takla attı
Bursa'da düzenlenen off-road etkinliği renkli görüntülere sahne olurken, parkurda takla atan araçtan sürücünün yara almadan kurtulması yürekleri ağza getirdi.

Bursa'nın Gürsu ilçesine bağlı Ericek'te, Gürsu Belediyesi ile Bursa Teleferik Offroad Grubu iş birliğinde düzenlenen off-road etkinliği, yoğun katılım ve renkli görüntülerle gerçekleşti.

Türkiye'nin farklı illerinden gelen off-road tutkunları, zorlu parkurlarda hünerlerini sergiledi.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, adrenalin dolu anlar yaşanırken izleyiciler heyecana ortak oldu. Aileleriyle birlikte alana gelen çok sayıda kişi, yarışmaları ilgiyle takip ederek keyifli bir gün geçirdi.

Öte yandan etkinlik sırasında gerçekleştirilen bir röportaj esnasında parkurda bir araç takla attı. Ancak araçta bulunan koruma demirleri sayesinde sürücü kazayı yara almadan atlattı. Olay, off-road sporunda güvenlik ekipmanlarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43