• BIST 9359.44
  • Altın 4283.387
  • Dolar 39.389
  • Euro 45.6003
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 22 °C

Bursa'da Niran Ünsal şoku

Bursa'da Niran Ünsal şoku
Parayı aldı,sahneye çıkmadı

 Şarkıcı Niran Ünsal, Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün geceki konserine çıkmayınca kendisini dinlemeye gelenler ve organizasyonu yapanlar tepki gösterdi. Ünsal'ın saat 22.00 yerine 2,5 saat sonra konserin yapılacağı otele geldiği belirtilirken, tepki nedeniyle de konsere çıkmadığı öne sürüldü.  

Bursa haber...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün gece bir otelde düzenlenen Niran Ünsal konseri için haftalar öncesinden duyuru yapıldı. Saat 20.00'de başlayacak programda saat 22.00'de sahneye çıkacağı belirtilen Niran Ünsal, iddiaya göre, saat 00.30 gibi otelin önüne geldi. Konserin bitiş saatinde gelen Ünsal, kendisi dinlemek için bilet alanların öfkeli olduğunu öğrenince menajeri ve birlikte çalıştığı DJ ile otomobile binerek Gemlik'ten ayrıldı. Salonu dolduranların sinirlenmesi üzerine sahneye çıkarak açıklamada bulunan organizasyon sahipleri Yelda Baykız ile Seda Üre,  "Ödememizi yapmış olmamıza rağmen buraya gelmedi. Hukuki olarak gereken neyse yapacağız" dedi. Ardından salondakilerden imza alınarak, tutanak tutuldu.  

UNLU SARKICI NIRAN UNSAL, BURSA'NIN GEMLIK ILCESINDE BIR OTELDE GERCEKLESECEK OLAN KONSERINE CIKMADI. SAHNE UCRETINI PESIN ALDIGI OGRENILEN UNSAL'IN BILETLERININ ISE KISI BASI 150 LIRADNA SATILDIGI BELIRTILDI . FOTO:FEYZI SARIKAYA-GEMLIK-DHA

Bursa haber...

Organizasyonu yapan Selda Baykız ile Seda Üre, konser biletlerinin günler öncesinde kişi başı 150 liradan satışa sunulduğunu, yaklaşık 300 bilet satıldığını belirterek, Ünsal'a 22 bin liranın peşin ödendiğini söyledi.

UNLU SARKICI NIRAN UNSAL, BURSA'NIN GEMLIK ILCESINDE BIR OTELDE GERCEKLESECEK OLAN KONSERINE CIKMADI. SAHNE UCRETINI PESIN ALDIGI OGRENILEN UNSAL'IN BILETLERININ ISE KISI BASI 150 LIRADNA SATILDIGI BELIRTILDI . FOTO:FEYZI SARIKAYA-GEMLIK-DHA

Baykız ve Üre, Ünsal ve menajerine dün geceden beri ulaşamadıklarını da kaydetti. 

UNLU SARKICI NIRAN UNSAL, BURSA'NIN GEMLIK ILCESINDE BIR OTELDE GERCEKLESECEK OLAN KONSERINE CIKMADI. SAHNE UCRETINI PESIN ALDIGI OGRENILEN UNSAL'IN BILETLERININ ISE KISI BASI 150 LIRADNA SATILDIGI BELIRTILDI . FOTO:FEYZI SARIKAYA-GEMLIK-DHA

'CAN GÜVENLİĞİMİZ İÇİN KONSERE ÇIKMADIK'

Şarkıcı Niran Ünsal'ın Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün geceki konserine çıkmamasıyla ilgili menajeri ve aynı zamanda eşi olan İbrahim Gugu,  açıklamada bulundu. Gugu, can güvenliklerinden endişe ettikleri için konsere çıkmadıklarını belirterek, ''Niran Ünsal'ın Bursa konserinden önce Erdek'te konseri vardı.

Oradaki konserinden sonra rahatsızlandı. Bandırma Devlet Hastanesi'ne giderek serum tedavisi yapıldı. Bu sebepten dolayı Bursa'daki konsere geç kaldık. Otelin önüne ulaştığımızda, konser salonunda bulunan ve birlikte çalıştığımız DJ Ufuk Tan, Niran Ünsal'ı aradı. Misafirlerin çok sinirli olduğunu, kendisine tepki gösterdiklierini söyledi. Biz de Niran Ünsal ile birlikte can güvenliğimiz olmadığı için konseri ileri bir tarihe ertelemek istedik. Konseri organize eden kişiler, ertelemeyi kabul etmeyerek sahne almamızı istedi. Biz de can güvenliğimiz için oradan ayrıldık. Niran Ünsal hastalıktan dolayı geç kaldı'' dedi.

KONUYLA ILGILI NIRAN UNSAL'IN ESI VE MENEJERI IBRAHIM GUGU,(SAGDAKI) ACIKLAMA YAPTI. FOTO-DHA-ARSIV

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'nın dev şirketi konkordato ilan etti17 Haziran 2025 Salı 10:35
  • Sen misin su sıçratan!17 Haziran 2025 Salı 10:33
  • İnegöl Mobilya sanayinde yangın16 Haziran 2025 Pazartesi 11:27
  • 10 masaj salonuna baskın16 Haziran 2025 Pazartesi 11:24
  • “Doğancı Tüneli, Rant Tüneline Dönüştü”16 Haziran 2025 Pazartesi 11:16
  • Mudanya tek ses oldu: Denizime dokunma!16 Haziran 2025 Pazartesi 11:12
  • Bursa'da 7 kaçak göçmen yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 10:50
  • Bursa'da servis dolandırıcılığı16 Haziran 2025 Pazartesi 10:38
  • Bursa dahil 18 ilde DEAŞ operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:57
  • Bursa şeftalisi sezona dalında 50 lirayla başladı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:40
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43