• BIST 11014.17
  • Altın 5732.831
  • Dolar 42.4506
  • Euro 49.6395
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 8 °C

Bursa'da milyonluk vurgun!

Bursa'da milyonluk vurgun!
Tekstil fabrikasından...
Bursa’da tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikadan 1 milyon lira değerinde kumaş çalan zanlılar yakalandı.
 
Bursa'nın Gürsu ilçesinde bulunan bir kumaş fabrikasında yaşanan olayda, sayıma giren fabrika idarecileri, 1 milyon değerindeki kumaşların eksik olduğunu fark edince durumu jandarma ekiplerine bildirdi.
 
Olayla ilgili soruşurma başlatan jandarma ekipleri fabrika ve çevresinde inceleme yaptı. Son haftalarda tazminat almadan işi bırakan bir işçiden şüphelenen ekiplerM.D isimli zanlıyı takibe aldı.
 
Daha sonra gözaltına alınan M.D, ifadesinde suçunu itiraf etti. Çalınan malların satışına yardım eden H.C. ve T.E. gözaltına alındı. Zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43