• BIST 13458.1
  • Altın 6174.48
  • Dolar 47.4686
  • Euro 54.7711
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Bursa'da memur adaylarına ücretsiz ulaşım

Bursa'da memur adaylarına ücretsiz ulaşım
Memur adaylarına 14 Temmuz günü ücretsiz ulaşım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS 2019) girecek memur adaylarının, 14 Temmuz Pazar günü, sınava giriş belgelerini göstererek, ulaşımdan ücretsiz faydalanabileceğini söyledi. 

Bursa haber...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, 3 – 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ‘Türkiye’nin Yıldızları Bursa’da’ adlı ‘KPSS Genel Tekrar Kampı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Eğitime katılan adaylara sınavda ve yaşamlarında başarılar dileyen Başkan Aktaş, “Bu organizasyon ile birilerinin hayatlarına dokunursak, birilerinin bu ülkenin geleceği adına güzel ve hayırlı işler yapmasına vesile olursak ne mutlu bizlere…” ifadesini kullandı. Başkan Aktaş, 14 Temmuz Pazar gününe dair müjde vererek, “Sınav günü sınav kartlarını gösterenlere ulaşım bedava olacak” dedi. 

“Hedefleriniz ve heyecanınız olsun”

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da vatandaşların huzurunu sağlamayı hedeflediğini anlatan Aktaş, adaylara sınava dair tavsiyelerde bulunarak, “Aynı sıralardan geçmiş biri olarak kararınıza saygı duyuyorum. Ben hiç kamu kurumları sınavlarına girmedim ama bir kamu yöneticisi olarak söyleyebilirim ki, gerçekten ülke sevdasını kalbinde taşıyan, işini hakkıyla yapan, bu ülkenin geleceği adına derdi ve heyecanı olan kamu yöneticilerine ve kamu çalışanlarına ne kadar ihtiyaç olduğuna göreve geldikten sonra şahit olmuş bir kişiyim. Hayalleriniz, heyecanınız ve geleceğe dair hedefleriniz olsun. Bu hedefler doğrultusunda mücadele edin ancak hiçbir sonuç azminizi kırmasın” diye konuştu. 

Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu ve gece gündüz demeden Bursa için çalıştıklarını hatırlatan Başkan Aktaş, ‘Geleceğimiz’ ifadesiyle tabir ettiği gençler için Büyükşehir Belediyesi olarak özveriyle çalıştıklarını da anlattı. Aktaş, kültür, sanat, spor ve teknoloji başta olmak üzere, BUSMEK’in mesleki kurslarından konferans, söyleşi ve kamplara kadar geniş bir yelpazede çalışmaların gençler için de gerçekleştirildiğini, Görükle Gençlik Merkezi’nin de yoğun ilgi gördüğünü anlattı. Konuşmasının ardından Başkan Aktaş, eğitmenlere de birer tablo hediye etti. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ile Birlik Vakfı Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar da sınava girecek memur adaylarına başarılar diledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43