• BIST 9078.43
  • Altın 3997.84
  • Dolar 38.4574
  • Euro 43.6819
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 17 °C

Bursa'da korkunç cinayet!

Bursa'da korkunç cinayet!
Katil zanlıları komşuları çıktı.
BURSA'da, geçen cuma günü, Suriye uyruklu Melek Akta'nın (49), evinde elleri bağlanıp plastik kelepçe ile boğularak öldürülmesiyle ilgili Suriye uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, Melek Akta'yı altınlarını çalmak için öldürdüğü, cinayetten sonra İstanbul'a kaçtıkları öğrenildi. Şüphelilerden A.M.A. adlı kadın, 2 yaşındaki kızı ile adliyeye götürüldü.
 
Bursa haber...
 
Olay, Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi, Karanfil Sokak'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde eve gelen Musab Kuvara (16), annesi Melek Akta'yı, elleri bağlı şekilde hareketsiz buldu. Kuvara'nın komşulara haber vermesinin ardından polise ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Melek Akta'nın, elleri plastik kelepçe ile bağlanıp yine plastik kelepçe ile boğularak öldürüldüğünü belirledi.
 
BURSADA SURIYELI KADINI ALTINLARI ICIN OLDUREN 3 SUPHELI ADLIYEYE SEVK EDILDI. A.M.A KUCAGINDA 2 YASINDAKI KIZI ILE. FOTO BERKTUG ONCU/BURSA/DHA
 
ALTINLARI İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER
 
Olayın ardından Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, derin bir soruşturma başlattı. 40 kişiyi sorgulayan ve 130 farklı güvenlilk kamerasını inceleyen özel ekip, cinayet şüphelilerinin, Melek Akta'nın eski komşusu Suriye uyruklu M.C.N.(22), akrabası A.Ş.(40) ve A.M.A.(28) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin olaydan sonra birlikte İstanbul'a kaçtığını belirleyen ekipler, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 4 adet bilezik, 1 adet altın kolye ve altın zincir ele geçirildi.
 
BURSADA SURIYELI KADINI ALTINLARI ICIN OLDUREN 3 SUPHELI ADLIYEYE SEVK EDILDI. FOTO BERKTUG ONCU/BURSA/DHA
 
'AMACIMIZ SADECE ALTINLARI ÇALMAKTI''
 
3 şüpheli, İstanbuldan alınarak Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada sorguları tamamlanan şüpheliler, niyetlerinin Melek Akta'yı öldürmek olmadığını öne sürerek, evdeki altınları çalmak isterken paniğe kapılıp boğduklarını söyleyip cinayeti itiraf etti.
 
BURSADA SURIYELI KADINI ALTINLARI ICIN OLDUREN 3 SUPHELI ADLIYEYE SEVK EDILDI. FOTO BERKTUG ONCU/BURSA/DHA
 
Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, A.M.A'nın kucağında 2 yaşındaki kızıyla adliyeye götürüldüğü görüldü.
 
BURSA'DA SURIYE UYRUKLU 49 YASINDAKI KADIN ELLERI BAGLANDIKTAN SONRA PLASTIK KELEPCEYLE BOGULARAK OLDURULDU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da tebliğciler pavyonda vaaz verdi30 Nisan 2025 Çarşamba 09:48
  • Bursa'da şafak operasyonu: 41 gözaltı30 Nisan 2025 Çarşamba 09:32
  • 2 kişiyi silah kabzasıyla darp etti30 Nisan 2025 Çarşamba 09:29
  • Bursa'da ölümlü kaza29 Nisan 2025 Salı 12:42
  • Başkan Mustafa Bozbey, görevdeki bir yılını değerlendirdi29 Nisan 2025 Salı 09:56
  • Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nden uyarı26 Nisan 2025 Cumartesi 13:11
  • Erkan Aydın savcıya ifade verdi26 Nisan 2025 Cumartesi 12:56
  • Cinayet zanlısı böyle yakalandı26 Nisan 2025 Cumartesi 12:46
  • Bursa'da kaçak göçmen operasyonu!26 Nisan 2025 Cumartesi 12:44
  • Bursa’nın gastronomi haritası çıkarılıyor25 Nisan 2025 Cuma 14:34
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43