• BIST 9167.58
  • Altın 4016.841
  • Dolar 38.5383
  • Euro 43.6193
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Bursa'da kadın cinayeti!

Bursa'da kadın cinayeti!
"Bayan bir erkek gibi güçlü, kuvvetliydi"

Bursa'da para karşılığında ilişki için anlaştığı kadını öldüren zanlı, olayın kaza ile meydana geldiğini söyledi.

Bursa haber...

Geçen haziran ayında Osmangazi'ye bağlı Altınova Mahallesi Taraklı Sokak'ta meydana gelen olayda, silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, N.K.'nin (40) cesedini buldu. Olayın ardından 100'den fazla güvenlik kamerasını izleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Y.M. (55) olduğunu belirledi. Şüpheliyi gözaltına alan ekipler, dedektörle yaptıkları aramada silahı evin bahçesinde gömülü buldu. Zanlı, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Sanık, Y.M. hakkında 'kasten öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası talebiyle Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Duruşmaya, sanık avukatı Ali Özgür Berksu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı vekili avukat Fatma Tirfil Çelik katıldı. İlk kez hakim karşısına çıkan Y.M., "Olay günü aracımla seyir halindeyken, telefonuma mesaj geldi. Alkollü olduğum için aracımı sağa çekip, mesajıma bakıyordum. Bu sırada aracımın camından bir bayan 'bakar mısınız' dedi. Kendisi 'benimle görüşmek ister misin' demesine rağmen 'hayır' dedim. Buna rağmen aracıma bindi. Benimle birlikte olmak istedi. 100 liraya anlaştık. 150 metre ileride araçların arasına park ettim. Ben yol kenarı ve yerleşim yeri olduğundan kabul etmedim” dedi.

 

 

"Bayan bir erkek gibi güçlü, kuvvetliydi"

Kendisinden 100 lirayı istediğini söyleyen Y.M., “Parayı vermeyince, konsol kısmında bulunan telefonumu aldı. Peşinden inip, kolunu tuttum. Telefonu almak için aramızda arbede çıktı. Kendisinin yalnız çalışmadığını, benim için kötü olacağını söyledi. O sırada kırmızı renkli aracın bize doğru geldiğini gördüm. Kendimi korumak için üzerimde bulunan silahımı çıkardım. Bayan bana tekme, tokat saldırıyordu. Bu sırada elimde bulunan ve dolu olan tabancam iki el ateş aldı. Maktülün yaralanıp, yaralanmadığını görmedim. Benim kasten öldürme gibi bir niyetim yoktu. Olay tamamen kaza ile gerçekleşmiştir. Bayan bir erkek gibi güçlü, kuvvetliydi. Pişmanım" diye konuştu.

 

 

Sanık avukatı Ali Özgür Berksu, olay sırasında maktulün ağır ve haksız tahriki altında silah patlaması üzerine gerçekleştiğini ifade ederek, müvekkilinin tahliyesini ve adli kontrol hükümlerin uygulanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Şahitlerin dinlenmesinin ardından cumhuriyet savcısı mütalaasında sanığın kasten adam öldürme suçunu haksız tahrik altında işlediğini, müebbet hapis ve haksız tahrik indirim maddelerin uygulanmasını istedi.
Mahkeme heyeti, şahit H.Ş.’nin zorla getirilmesine, sanık avukatına savunma için süre verilmesine karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da fabrika yangını03 Mayıs 2025 Cumartesi 10:00
  • Bursa'da nefes kesen baskın!03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:58
  • Kontrolden çıktı durağa daldı03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:56
  • Uludağ'da mayısta kar sürprizi03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:52
  • Bursa'da işçi servisi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var02 Mayıs 2025 Cuma 10:31
  • İnsan kaçakçısı Bursa'da yakalandı02 Mayıs 2025 Cuma 10:28
  • Kontrolden çıkan araç ormana uçtu: 1 ölü 3 yaralı02 Mayıs 2025 Cuma 10:27
  • Bursa'da alkol yüklü tır devrildi01 Mayıs 2025 Perşembe 10:58
  • Uluabat Gölü'nde operasyon! 30 kişi suçüstü yakalandı01 Mayıs 2025 Perşembe 10:53
  • 1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz01 Mayıs 2025 Perşembe 09:10
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43