• BIST 11123.47
  • Altın 5744.993
  • Dolar 42.4526
  • Euro 49.4867
  • Bursa 4 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 2 °C

Bursa'da kaçakçılara geçit yok! 70 cep telefonu ele geçirildi

Bursa'da kaçakçılara geçit yok! 70 cep telefonu ele geçirildi
Bursa'da düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 70 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 235 adet USB kablo ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı ürün ticaretini ve bu yolla elde edilen haksız kazancı engellemeye yönelik çalışma yürüttü.

Çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesinde 3 şahsa ait iş yerlerinde arama yapıldı.

Yapılan aramalarda, piyasaya sürülmek üzere hazır halde bulunan 70 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 235 adet USB kablo ele geçirildi.

Kaçakçılık faaliyetleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 3 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43