• BIST 11277.42
  • Altın 4873.515
  • Dolar 41.3146
  • Euro 49.0335
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Bursa'da cinayet! 'Karımla ilişkisi var diye...'

Bursa'da cinayet! 'Karımla ilişkisi var diye...'
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü komşusunu öldürdü.
Bursa’da eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği komşusunu öldüren 30 yaşındaki Hakim Özbay yakalandı.
 
İş çıkışı evinin kapısının önünde gördüğü komşusu 25 yaşındaki İmdat Oran'ı kafasına keser ile vurarak öldüren 30 yaşındaki Hakim Özbay "Karımla ilişkisi olduğunu düşünerek öldürdüm" dedi.
 
İddiaya göre olay şöyle gelişti: Bursa Merkez Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda bir fabrikada işçi olarak çalışan Hakim Özbay, öğle saatlerinde Fidyekızık Mahallesi'ndeki evine gelince kapısının önünde komşusu İmdat Oran'ı gördü."Evimin kapısında ne işin var" diyen Özbay, evden aldığı keserle Oran'ın başına vurdu. Oran kanlar içinde yere yığılırken, Hakim Özbay olay yerinden kaçtı.
 
Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Hakim Özbay'ın, "Eve girerken İmdat ile karşılaştık. Burada ne yaptığını sordum cevap veremeyince, karım ile ilişkisi olduğunu düşündüm. Daha sonra keserle kafasına vurdum" dedi.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43