• BIST 9301.05
  • Altın 4227.769
  • Dolar 39.8741
  • Euro 46.6364
  • Bursa 27 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 19 °C

Bursa'da baba-oğul cinayetinde flaşgelişme

Bursa'da baba-oğul cinayetinde flaşgelişme
Katil zanlısı yeniden hakim karşısında
BURSA'da, eski eşi Fatma Yılmaz'ın evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Muammer Kılıç (46) ile oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı (18) öldürmekten ömür boyu hapis ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılan İbrahim Güzelgöz (42), İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin kararı usulden bozması üzerine tekrar hakim karşısına çıktı. Güzelgöz, bu kez işlediği her bir cinayet için 25'er yıldan toplam 50 yıl hapis hapis cezası aldı.
 
Bursa haber...
 
Merkez Osmangazi ilçesinde 21 Ekim 2015 gecesi, 3 çocuk babası ambulans sürücüsü İbrahim Güzelgöz, Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan eski eşi Fatma Yılmaz'ın evlilik hazırlığı yaptığı Muammer Kılıç ile oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı konuşmak için hastanenin acil servisi önüne çağırdı. Güzelgöz, buraya gelen Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Dana sonra polise teslim olan İbrahim Güzelgöz, çıkarıldığı mahkece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hastane önündeki baba- oğul cinayetine 50 yıl hapis
Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan İbrahim Güzelgöz, yaptığı savunmasında, "Vicdan azabı çekiyorum. Ben onları tasarlayarak öldürmedim. O gün muayene olmak için Çekirge Devlet Hastanesi'ne gittim. Çıkışta Muammer ve oğlu Muhammet Enez ile karşılaşınca olanlar oldu" dedi. Yapılan yargılama sonrası Güzelgöz, Muammer Kılıç'ı öldürmekten ömür boyu, oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı öldürmekten ise 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
İbrahim Güzelgöz'ün avukatının yaptığı itiraz sonrası dosyayı inceleyen İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması ve verilen cezanın fazla oluşu gerekçesiyle yerel mahkemenin kararını bozdu.
 
Güzelgöz'ün, yapılan kontroller sonucu akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi ve yeniden hakim karşısına çıkarıldı.
 
Mahkeme heyeti sanığın duruşmadaki iyi hali ve hafiletici gerekçeleri dikkate alarak İbahim Güzelgöz'e her iki cinayetten 25'er yıl olmak üzere toplam 50 yıl hapis cezası verdi.
 
 
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa sahillerine seyyar satıcı operasyonu26 Haziran 2025 Perşembe 10:07
  • Bursa'da 100 keklik doğaya bırakıldı25 Haziran 2025 Çarşamba 10:00
  • Şeftali bahçelerinde yevmiyeler 1200 lira oldu25 Haziran 2025 Çarşamba 09:39
  • Metroda yer verme tartışması25 Haziran 2025 Çarşamba 09:38
  • Kolunu makineye kaptıran işçi yaralandı25 Haziran 2025 Çarşamba 09:20
  • Bursa Büyükşehir Meclisi'nde gerginlik25 Haziran 2025 Çarşamba 07:41
  • Bursa merkezli dev operasyon! 90 milyar TL...24 Haziran 2025 Salı 09:28
  • Bursa’da feci kaza: 1 ölü, 2 ağır yaralı23 Haziran 2025 Pazartesi 19:30
  • Küçük kuzenler uğurlandı, gözyaşları sel oldu23 Haziran 2025 Pazartesi 19:22
  • Bursa Valiliği, eylem yasağı!23 Haziran 2025 Pazartesi 19:17
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43