• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 29 °C

Bursa'da 87 kişi yakalandı

Bursa'da 87 kişi yakalandı
Bursa polisinden seçim mesaisi...
Bursa'da haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 87 kişi, yerel seçimler için oy kullanmaya gittikleri okullarda yakalanıp gözaltına alındı.
 
Bursa haber...
 
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 31 Mart yerel seçimlerinden günler önce, haklarında arama kararı bulunan kişilerle ilgili çalışma başlattı. Bursa'da çeşitli suçlardan aranan şüphelileri tespit eden polis, seçmen kağıtlarının askıya çıkmasının ardından bu kişilerin oy kullanacakları okulları belirledi.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri sandık başlarında önlem alarak, araması bulunan 87 şüpheliyi yakalayıp gözaltına alarak emniyete götürdü.
 
BURSA'DA CESITLI SUCLARDAN ARANAN 87 SUPHELI, SANDIKLARDA OYLARINI KULLANDIKTAN SONRA GOZALTINA ALINDI. FOTO:SERKAN AKKUS-BURSA-DHA
 
Osmangazi ilçesi Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu'na oy kullanmak için gelen hırsızlık şüphelisi O.B. (19) de oyunu kullandıktan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43