• BIST 11277.1
  • Altın 5026.261
  • Dolar 41.4609
  • Euro 48.8389
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

'Bursa Sinema Günleri' başlıyor

'Bursa Sinema Günleri' başlıyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Bursa Sinema Günleri’, 26 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında birçok seçkin filmi kentin büyülü atmosferinde sinemaseverlerle buluşturacak.

Kentin sadece salonlarının değil, meydanlarının, mahallelerinin ve sokaklarının da sanatla buluşması gerektiği anlayışıyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl hayata geçirdiği ‘Bursa Sinema Günleri’ni tekrar sinemaseverlerle buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan etkinlik boyunca 33 farklı film gösterimi yapılacak.

Irgandı Köprüsü, Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önü, Merinos Parkı, Tayyare Kültür Merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilecek gösterimler, Bursalılara yıldızların altında sinema keyfi yaşatacak.

Bursa’nın tarihi ve kültürel mekânlarının büyülü atmosferinde yapılacak olan film gösterimleri, vatandaşlara hem yazdan kalma akşamların keyfini çıkarma hem de seçkin filmlerle buluşma fırsatı sunacak. Bursa Sinema Günleri kapsamında hazırlanan yönetmen söyleşileriyle de sinemanın mutfağına ışık tutulacak.

Katılımcılar, yönetmenlerle bir araya gelerek film yapım süreci hakkında doğrudan bilgi alma ve soru sorma imkânı da bulacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43