• BIST 9984.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Bursa Kebap Evi Bursa'da 7.şubesini açtı

Bursa Kebap Evi Bursa'da 7.şubesini açtı
Bursa Kebap Evi yıl sonuna kadar Bursa'da 10 şubeye ulaşacak...

Bir dünya markası olma hedefi ile yola çıkan Bursa Kebap Evi dünyanın önemli şehirlerinde yeni şubeleriyle hızla büyürken, Bursalıların yoğun ilgisi ile Bursa’da da büyümeyi sürdürüyor.

Bursa haber...       

Bursa’nın yöresel lezzetlerini en orijinal haliyle dünyanın dört bir yanına ulaştırmayı hedefleyen Bursa Kebap Evi; Bursa’da 7. Şubesini Parkur AVM’de açarak lezzet zincirini genişletmeye devam ediyor. Toplam 9 ülkede 122şube sayısına ulaşan marka, kurumsal yönetim anlayışı ve güçlü franchise sistemi ile yatırımcıların;  şık konsepti, lezzetleri ve ulaşılabilir fiyat politikasıile müşterilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Türkiye’den dünyaya açılarak yurt dışında en fazla şube sayısına ulaşan marka olarak her geçen gün büyüyen Bursa Kebap Evi, global marka yolculuğunu dünyanın önemli şehirlerinde açtığı şubeler ile taçlandırıyor.

Yatırımcı güvenini kazanarak, birçok ülkede sektörel tecrübeye sahip yatırımcılarla franchise anlaşmaları yapan Bursa Kebap Evi, global marka yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Yatırımcıya büyük kazanç sağlayan ve müşteriler tarafından kolayca ulaşılabilen konseptiyle kısa sürede hızlı bir büyüme elde eden marka, Bursa’da 7 şubesiyle hizmet veriyor. Yıl sonuna kadar 3 yeni şube daha açmayı hedefleyen marka, Bursa’da gıda sektörüne yatırım yapmak isteyenlere de kazanç fırsatı sunuyor.

Profesyonel olarak yer aldığı markanın aynı zamanda yatırımcısı olan ve Bursa’daki 2.şubesini açan Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç, “Güçlü yönetim anlayışı ve franchise yapılanmasıyla kısa sürede güvenkazandığınayakından şahit olduğum markanın yatırımcısı olarak Parkur AVM’de yeni şubemizi açtık. Uzun yıllardır CEO olarak görev aldığım Bursa Kebap Evi her geçen gün hızla büyüyor. Pandemiden sonraki süreçte şube sayısında %50, satışlarda %325 olmak üzere ciddi bir büyüme elde ettik. Son 1 yılda ise şube sayısında %25, satışlarda %150 artış yakaladık.Bursa Kebap Evi olarak yeme içme sektöründe uzun yıllardır elde ettiğimiz deneyimizi, kalitemizi ve lezzetimizi arkamıza alarak çıktığımız globalleşme yolculuğumuzda her geçen gün yeni ülkelere pencere açıyoruz. Global marka hedefi ile yola çıktık ve büyük hayalimiz dünyanın önemli şehirlerinde Bursa Kebap Evi markasının bayrağını dalgalandırırken, Bursa yöresel lezzetlerini de dünya ile tanıştırmaktı. Bu hayale güçlü ve emin adımlarla ilerliyoruz. Globalleşme hızımızgün geçtikçe artarken, yatırımcılara sunduğumuz fırsatlar da büyüyor. Yurt dışında birçok ülkede çok sayıda yabancı yatırımcılardan yoğun talepler alıyoruz. Yakın zamanda Londra, Mannheim ve Toronto gibi dünyanın gözde şehirlerinde şubelerimizi açtık. Türk mutfağının eşi benzeri olmayan lezzetlerini kaliteli hizmet anlayışımız ve şık konseptimizle beğeniye sunuyoruz. Yatırımcı güvenini kazanan ve gerek yurt içinden gerek yurt dışından yoğun talep alarak şube sayımızı hızla artırmaya devam ediyoruz.yılda yurt içinde 180, yurt dışında ise 75 olmak üzere toplamda 255 şubeyle hizmet vermeyi hedefliyoruz.” dedi.

Markanın yıl sonu ciro hedefi ise yaklaşık 2 milyar TL. 9 ülkede 121 şubeyle hizmet veriyor..

Global marka vizyonuyla ilk olarak Almanya’da ardındanİngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dhabi)  İran, Irak, Suudi Arabistan’da açtığı şubelerle hizmet veren Bursa Kebap Evi, yurt dışında büyümeye devam ediyor. Yurt içinde 106, yurt dışında ise 16 şubesiyle misafirlerini ağırlayan marka; yakın zamanda Londra’nın en önemli caddesi MarbleArch bölgesi Conaught Street üzerinde, Almanya’nın Mannheim şehrinde ve Kanada’nın en büyük eyaletlerinden Ontario’nun Toronto şehrinde şube açtı.

Yurt dışında yeme içme sektöründe Türk mutfağını temsil eden sayılı markalardan biri olan Bursa Kebap Evi; güçlü knowhow’ı, franchise sistemi, misafir ağırlama potansiyeli ve karlılıkları ile yurt dışında büyüme grafiğini hızla yükseltmeyi sürdürüyor. Markanın yakın zamanda büyümek istediği ülkeler arasında Suudi Arabistan, Kanada, İngiltere, Katar, Kuveyt, Almanya, Irak, Iran, Dubai ve Abu Dhabi yer alıyor. 

Bursa’da 3 yeni şube daha açarak 10 şubeye ulaşma hedefinde...

Ürün, hizmet ve servis kalitesini standartlaştırarak tüm şubelerinde üstün hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlayan Bursa Kebap Evi, Bursa’da hizmet verdiği 7 şubesiyle misafirlerini ağırlıyor. Bursa’da yıl sonuna kadar 3 yeni şube daha açmayı hedefleyen marka, gıda sektörüne yatırım yapmak isteyenlere de kazanç fırsatı sunuyor.Marka, tüm şubelerinde yer alan İskender, Bursa Kebabı, Muhteşem Bursa, Beğendi Yatağında Köfte gibi ana yemekler, Peynirli Kemalpaşa Tatlısı, Kestaneli Uludağ Tatlısı, Üzüm Şırası ve Kozahan Türk Kahvesi gibi yöreye has ürünler menüsünde yer alıyor. Ayrıca ızgara ve döner çeşitleri, burger ve çocuk menüleri, köfte ve tatlı çeşitleriyle zengin bir ürün çeşitliliğine sahip. 

24-36 ay arasında yatırımı finans ediyor

Franchise bedeli 400 bin TL olan Bursa Kebap Evi, ortalama 2,5 milyon TL ila 3 milyon TL yatırımı 24-36 ay arasında finanse ederek yüzde 20 kar marjı sağlıyor. Şubeler, AVM ve cadde olmak üzere iki farklı konseptte açılabiliyor. AVM konseptinde 100 m2 ve üzeri alanların, cadde konseptinde ise 150 m2 ve üzeri mekanların tercih edilmesi gerekiyor. Şubeleri mimari ekipleriyle standartlara uygun dekore ederek şık restoran konseptinde anahtar teslim sunan marka, şube açıldığı günden itibaren yatırımcıya eleman, ürün, sunum ekipmanları, reklam ve pazarlama dahil olmak üzere birçok konuda sürekli destek oluyor. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa’da kabak hasadı başladı29 Nisan 2024 Pazartesi 10:44
  • İnşaat atıkları tehlike saçıyor29 Nisan 2024 Pazartesi 09:10
  • Gemtaş’ta yönetim belli oldu27 Nisan 2024 Cumartesi 14:14
  • Gölyazı'da 100 yıllık balık mezadı27 Nisan 2024 Cumartesi 11:17
  • Gazeteciler Vakfı’ndan Demirtaş’a ziyaret26 Nisan 2024 Cuma 14:20
  • Bursa TB'nin tescil işlem hacmi arttı26 Nisan 2024 Cuma 14:15
  • İdris Doğrul, güven tazeledi26 Nisan 2024 Cuma 12:49
  • Bozbey, Başkanları ağırladı26 Nisan 2024 Cuma 12:45
  • Hemşirelik adayları üniformalarını giydi26 Nisan 2024 Cuma 12:42
  • Nilüfer'de başkan yardımcıları belli oldu26 Nisan 2024 Cuma 12:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78