• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından Mustafa Bozbey'le ilgili açıklama!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından Mustafa Bozbey'le ilgili açıklama!
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında Mustafa Bozbey'in de bulunduğu 59 şüpheliye yönelik 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 55 kişi gözaltına alınırken, 4 şüpheli firari olarak aranıyor.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, örgüte üye olma, rüşvet, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve imar kirliliğine neden olma" suçlarından yürütülen soruşturmada önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Soruşturma kapsamında, Nilüfer ilçesinde yürütülen bazı inşaat projelerinde rüşvet karşılığında usulsüz emsal artışları yapıldığı ve bu yolla maddi menfaat sağlandığı tespit edildi. Bu kapsamda dönemin Nilüfer Belediye başkanları Mustafa Bozbey ve Turgay Erdem ile birlikte çok sayıda belediye çalışanı ve iş insanı hakkında işlem başlatıldı.

Yetkililer, 4 firari şüphelini. yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Soruşturma kapsamında şüphelilere ait 51 ikamet, 23 şirket/iş yeri, 1 vakıf adresi ile şüphelilerin kullanımındaki araçlarda arama ve el koyma işlemleri gerçekleştirildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü belirtilerek, sürecin ilerleyen aşamalarına ilişkin kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43