• BIST 10054.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Brand Week festivali başlıyor

Brand Week festivali başlıyor
Brand Week Istanbul için geri sayım başladı....

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul için geri sayım başladı. “Yeniden düşün, Yeniden yarat, Yeniden inşa et” temasıyla 6-10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan festival, Türkiye’nin ve dünyanın en yaratıcı isimlerini, iş dünyasının ezber bozan uzmanlarını ve trendlere yön veren düşünce liderlerini bir araya getiriyor.   

İlham, bilgi, deneyim ve networking…

Dünyanın en büyük yaratıcılık festivallerinden olan Brand Week Istanbul 2023 yılında da çarpıcı ve kapsamlı bir programla karşılıyor katılımcılarını. Kültür ve teknoloji başta olmak üzere Türkiye ve dünyadaki gelişmelere yönelik araştırmaların, içgörülerin ve yeniliklerin buluşacağı festival bu yıl da sunduğu ilham, bilgi, deneyim ve networking fırsatlarıyla öne çıkıyor.  

Yaratıcılık, sürdürülebilirlik, strateji, marka yönetimi, lüks, kurumsal iletişim, dijital ticaret, yapay zekâ, içerik ve yeni medya gibi disiplinler kapsamında hayata geçirilen eğitim ve sertifika programları Brand Week Istanbul katılımcılarına kariyerlerinde derinleşme imkânı vaat ediyor. Üst düzey yöneticiler için kurgulanan Insight Zirvesi ise belirsizlik dönemlerinde iş yönetiminin ipuçlarını veriyor.     

Networking seçenekleriyle yaratıcı endüstri temsilcilerinin vizyonlarını, deneyimlerini ve öngörülerini paylaşabileceği festivalde eğlence programı da dopdolu. Radar İstanbul Açıkhava Sahnesinde BabaZula, Kerem Gürsev ve Fatih Erkoç müzik ziyafeti sunarken, İstanbul Komedi Festivali’nden Laura Smyth veLesli Karavil de performanslarıyla Brand Week Istanbul’daki yerlerini alıyor.   

131 milyonun ne izleyeceğine karar veren Kathleen Finch ve Top Gear sunucusu Richard Hammond bir arada

Aylık 131 milyon izleyicisiyle, ABD’nin 30 medya markasını yöneten Warner Bros Discovery Inc. CEO’su Kathleen Finch ile “Top Gear” ve “The Grand Tour” sunucusu, ödüllü gazeteci Richard Hammond Brand Week Istanbul konuşmacıları arasında. İki isim 8 Kasım günü “Medyanın Değişen Yüzü: Yeni Mecralar Çağında Nasıl Güncel Kalınır?” başlıklı sunumlarıyla yaratıcı yayıncılığın ve içerik yönetiminin en yeni dinamiklerini paylaşacak. 

Bu yılın onur konuğu Uğur Yücel!

Her sene sanat dünyasından duayen bir ismin onur konuğu olarak ağırlandığı festivalde bu yılın onur konuğu Uğur Yücel. Sinema, tiyatro, yapım, müzik, dram ve mizah dünyalarını buluşturduğu çoklu kimliğiyle yaratıcılığın hep güncel kalan ismi Yücel, 8 Kasım’da “Yıkmak ve Yeniden Yaratmak Arasında Sanatçı” başlıklı oturumda Brand Week Istanbul katılımcılarıyla buluşacak. 

Pazarlama iletişiminin, markalar dünyasının, yaratıcı endüstrilerin liderleri buluşuyor

İş dünyasına ve yaratıcı endüstrilere yön veren isimler de bu yıl Brand Week Istanbul sahnesinde.  Sürdürülebilir iletişim aktivisti Thomas Kolster, Avrupa’nın en çok ödüllü kreatif yöneticisi Bruno Bertelli, marka deneyimi uzmanı Dr. Darren Coleman, insani fayda odaklı büyüme stratejileri mimarı Frank van den Driest, Lady Gaga, Usher ve Barack Obama gibi isimlerin dijital stratejilerini şekillendiren Mark Adams, teknoloji ve inovasyon lideri Tom Goodwin gibi isimlerle markalar dünyasının geleceği tüm detaylarıyla Brand Week Istanbul programında. 

Üst düzey yönetici perspektifi ve karar almanın incelikleri

Brand Week Istanbul geçmiş ve güncel deneyimlerini, geleceğe yönelik öngörülerini ve stratejik analizlerini aktaracak global marka liderlerini de buluşturuyor. Unilever Global Chief Data Officer’ı Andy Hill, L’Oréal’in Güzellik Teknolojileri Global Direktörü Béatrice Dautzenberg, Sabancı Holding eski CEO’su Mehmet Göçmen, Garanti Bankası eski Genel Müdürü Akın Öngör ve küresel teknoloji lideri Ayşegül İldeniz bu isimlerden sadece birkaçı.

Latife Tekin, Murathan Mungan ve nice usta kalemden imza günleri

Türk edebiyatının yaşayan iki efsanesi Latife Tekin ve Murathan Mungan, sevilen yazarlar Hakan Günday ve Müge İplikçi, içgörülü tespitleriyle modern çalışma koşullarını inceleyen ekonomist Guy Standing ve Slumdog Millionare kitabının yazarı Vikas Swarup festivaldeki sunumlarının ardından kitaplarını imzalamak üzere okurlarıyla buluşacak. 

Sinema ve Televizyon dünyasının yıldız isimleri

Streaming platformlarındaki içerik üretiminin geleceği, Şahsiyet dizisinin mimarları Onur Saylak, Hakan Günday ve Ateş İnce tarafından paylaşılacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin yıldızları Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Müjde Uzman, Ali Sunal moderasyonunda sahne alacak. Afganistan’ın ödüllü yönetmeni Sahraa Karimi, yönettiği filmlerde hikâye anlatıcılığını besleyen zorlu koşulları ve kadın kahramanlarının deneyimlerini aktaracak. Sinefiller için düzenlenen Film Okuma Seansları ise, sinema eleştirmeni Mehmet Açar eşliğinde teknoloji ve yapay zekâ odaklı kült filmleri izleme fırsatı sunacak. 

 

Yıldızlı şeflerden özel hikâyeler

Türkiye'nin çift Michelin yıldızlı ilk restoranının şefi Fatih Tutak 10 Kasım günü gastronomik başarısının sırlarını Brand Week Istanbul’da aktaracak. “Türk Mutfağında Yerel Lezzetin Yaratıcı Gücü” başlıklı oturumda ise Michelin 1 & Green Star, Best 50 Ödüllü Restoran Neolokal’in Kurucu Şefi Maksut Aşkar, Sosyal Gastronomi Şefi Ebru Baybara Demir ve Dilara Koçak bir araya gelecek.  

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul, bir araya getirdiği sanatçılar, filozoflar, ekonomistler, teknoloji ve inovasyon liderleri, kreatif yöneticiler ve CEO’larla katılımcıları için 11’inci kez yeni ufuklar sunmaya hazırlanıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Adayların rekabeti sosyal medyada da sürüyor27 Mart 2024 Çarşamba 14:08
  • 'Su, barış için bir araç olabilir'22 Mart 2024 Cuma 11:41
  • Suyun doğru kullanımı en kritik adım21 Mart 2024 Perşembe 14:56
  • Bu Cuma vizyona girecek filmler19 Mart 2024 Salı 15:18
  • Ramazan ayında gidilecek şehirler15 Mart 2024 Cuma 09:00
  • Konuşan resimler sergisi İspanya'da14 Mart 2024 Perşembe 15:44
  • TEMA Vakfı’ndan seçim öncesi çağrı12 Mart 2024 Salı 13:36
  • Yılın ilham veren kadını seçildi07 Mart 2024 Perşembe 12:29
  • Darülaceze sakinleri Boğaz turunda29 Şubat 2024 Perşembe 15:54
  • Yapay zekadan aşk tavsiyeleri28 Şubat 2024 Çarşamba 13:16
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78