• BIST 11288.05
  • Altın 4595.638
  • Dolar 41.1397
  • Euro 48.1946
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

BMYK yarın toplanıyor

BMYK yarın toplanıyor
Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanacak...

Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu (BMYK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yarın toplanacak.   

Zararlı alışkanlıklara karşı yürütülen çalışmaların ve bu alışkanlıklarla mücadele gelinen son noktanın değerlendirileceği toplantıda; ‘Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planı’, ‘Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı’ ve dijital bağımlılık ve kumar bağımlılığını da kapsayan ‘Davranışsal Bağımlılıklar ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı’ olmak üzere 2024-2028 yılları için hazırlanan üç eylem planı nihai hale getirilecek. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak toplantıya; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat katılacak. 

Toplantıya ayrıca Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yetkililer ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Mehmet Dinç, Yükseköğretim Kurumu Başkanı Erol Özvar, Radyo, Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanı Erhan Çetinkaya, Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Faruk Bilir, Mali Suçları Araştırma Kurumu Başkanı Hasan Kaymak da katılacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • DEM heyeti İmralı'ya gidiyor28 Ağustos 2025 Perşembe 10:56
  • Özgür Özel hakkında yeni soruşturma28 Ağustos 2025 Perşembe 10:51
  • YASAV Zafer Yürüyüşü'ne katıldı27 Ağustos 2025 Çarşamba 16:00
  • ''Bu işin finali anayasa değişikliğine kadar gider.''27 Ağustos 2025 Çarşamba 15:37
  • Nusret Yılmaz adliyeye sevk edildi27 Ağustos 2025 Çarşamba 12:00
  • İstanbul'da 'motosikletli çete' operasyonu27 Ağustos 2025 Çarşamba 11:39
  • TUİK: İnternet kullanımı %90’ı aştı27 Ağustos 2025 Çarşamba 11:11
  • Balıkesir'de 4.4 büyüklüğünde deprem27 Ağustos 2025 Çarşamba 11:02
  • Erdoğan: "Yönünü Ankara'ya ve Şam'a dönenler kazanacak"26 Ağustos 2025 Salı 13:15
  • İmamoğlu ve eşinin avukatı gözaltına alındı26 Ağustos 2025 Salı 11:43
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43