• BIST 9167.58
  • Altın 4016.841
  • Dolar 38.5383
  • Euro 43.6193
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Bilim Bakanı Özlü Bursa'da

Bilim Bakanı Özlü Bursa'da
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bursa'da temaslarda bulundu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bursa'da temaslarda bulundu. Bursa'daki demokrasi nöbetine de katılan Bakan Özlü,"15 Temmuz’u bu ülke için bir milada dönüştürmeliyiz" dedi.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir konuşma yaptı.
Milletin sırtını dış güçlere, şer odaklarına değil, Allah’a dayadığını belirten Bakan Özlü, "Bu millet omuz omuza verdiği müddetçe değil FETÖ yedi düvel bir araya gelse Allah’ın izniyle bu milletin sırtı yere gelmeyecektir." diye konuştu.
 
cpewwlywcaadpti.jpg
 
Bakan Özlü, konuşmasında şunları söyledi:
 
15 Temmuz gecesinde gördük ki geçmişin büyük kahramanları aramızda yaşamaya devam ediyorlar. Dün gemileri karadan yürüten Fatih’in torunları bugün göğüsleriyle tanklara siper oluyor. FETÖ mensuplarının açıklamalarını gördünüz. Neymiş efendim? Bu millet askeri görürse sokağa çıkamazmış. Bu millet yere yatıp siper almayı bilmezmiş. Be hey ahmak adam. Ben bu milleti kendin gibi korkak, pısırık mı zannediyorsun. Siz yıllarca tedbir ve takiyye yaptınız, sinsice gizlendiniz ama bu millet sizin gibi yüreksiz değil. Bu millet mert bir millet. Bu millet 15 Temmuz gecesinde tedbir yapmadı, göğsünü gere gere sokaklara indi, meydanlara koştu. G3 tüfeği görse yere yatmayı bilmez dediğiniz bu millet zaten yere yatmayı gerek duymadı. Çünkü bu millet tüfekler bir yana tankların bile karşısına geçti dimdik ayakta durdu.
 
Ancak sanmayın ki bu kavga bitmiştir. Tam aksine mücadelemiz şimdi başlıyor. Zira FETÖ sadece bir maşaydı. PKK nasıl bir maşaysa FETÖ de aynı şekilde bir maşadır. Burada esas amaç Türkiye’nin yükselişine dur demektir. Anadolu’nun yeniden bir güç merkezini olmasını engellemektir.
 
15 Temmuz girişiminde FETÖ’nün darbe girişimine izin vermediysek bundan sonra Türkiye’nin önünün kesilmesine de izin vermeyeceğiz. Hep birlikte güçlü ve lider bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Güçlü bir Türkiye’ye sadece bu millet özlem duymuyor. Mazlum milletler de güçlü bir Türkiye’nin hasretiyle yaşıyor. 15 Temmuz’u bu ülke için bir milada dönüştürmeliyiz.
 
15 Temmuz’dan önce yaptığımız yanlışları, eksikleri, hataları hep birlikte muhasebe etmeliyiz. Bundan sonra doğrularımızı daha da artırmalı, ülkemiz ve milletimiz için daha fazla gayret sarf etmeliyiz. Nefislerimizin hesabına değil bu kahraman milletin hesabına hareket etmeliyiz. Özellikle ordumuza sahip çıkmalıyız. Ordumuzun içindeki şerefli nice askerimizle bu alçakları asla ve asla karıştırmayalım.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da fabrika yangını03 Mayıs 2025 Cumartesi 10:00
  • Bursa'da nefes kesen baskın!03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:58
  • Kontrolden çıktı durağa daldı03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:56
  • Uludağ'da mayısta kar sürprizi03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:52
  • Bursa'da işçi servisi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var02 Mayıs 2025 Cuma 10:31
  • İnsan kaçakçısı Bursa'da yakalandı02 Mayıs 2025 Cuma 10:28
  • Kontrolden çıkan araç ormana uçtu: 1 ölü 3 yaralı02 Mayıs 2025 Cuma 10:27
  • Bursa'da alkol yüklü tır devrildi01 Mayıs 2025 Perşembe 10:58
  • Uluabat Gölü'nde operasyon! 30 kişi suçüstü yakalandı01 Mayıs 2025 Perşembe 10:53
  • 1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz01 Mayıs 2025 Perşembe 09:10
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43