• BIST 13256.06
  • Altın 6191.69
  • Dolar 47.5227
  • Euro 54.6318
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 28 °C

Belediye kendi kendine ödül verdi

Belediye kendi kendine ödül verdi
Mustafa Dündar yine Türkiye gündeminde

Sahte Unesco ödülüne yüzbinlerce lira ödeme yapan Osmangazi Belediyesi yeni bir ödül haberiyle gündeme düştü.

Bursa haber...     


Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 17’incisi düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen 10 bin lira ödüllü fotoğraf yarışmasında, sayısal (dijital) kategorisinde birincilik ödülü, belediye basın müdürlüğü çalışanı Ömer Koşukavak’a verildi. Belediye çalışanı Koşukavak'ın ödülünü başkan Mustafa Dündar verdi.


Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre, sahte Unesco ödülüyle Türkiye gündemine giren Osmangazi Belediyesi bu kez kendi kendine ödül verdi


Osmangazi Belediyesi’nin Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen para ödüllü fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü belediye çalışanına verildi.


558 Eser yarıştı


Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl 17'incisini düzenlendiği Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri kapsamında yapılan fotoğraf yarışmasına, dijital (sayısal) ve dron fotoğrafları kategorisinde 45 kişi, 558 eserle başvuru yaptı.


Nisan ayı boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde çekilen fotoğraflar jüri üyelerince değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonucunda sayısal (dijital) kategorisinde birincilik ödülü Ömer Koşukavak'ın olurken, ikincilik ödülü Ahmet Turan Biter'in, üçüncülük ödülü ise Şevki Karaca'nın oldu.

Para ödüllü fotoğraf yarışmasında, 1’incilik alan ve 10 bin lira ödülün de sahibi olan Ömer Koşukavak’ın Osmangazi Belediyesi Basın Müdürlüğü çalışanı olduğu öğrenildi. Koşukavak, gerçekleşen törende ödülünü başkan Mustafa Dündar’ın elinden aldı.

 

Sahte Unesco ödülüyle gündeme gelmişti

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin aldığını açıkladığı 'UNESCO Uluslararası İdeal Kent Ödülü'ne ilişkin UNESCO'dan açıklama gelmiş, UNESCO, ödülü 'Biz vermedik' açıklaması yapmıştı. Belediyenin bu ödül için yüzbinlerce lira ödeme yaptığı ortaya çıkmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43