• BIST 13344.92
  • Altın 6216.18
  • Dolar 47.4094
  • Euro 54.5463
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 27 °C

Başkan Türkyılmaz'a horonlu uğurlama

Başkan Türkyılmaz'a horonlu uğurlama
Hayri Türkyılmaz Ülkü mahallesinde coşkuyla karşılandı...

Mudanya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz yeni dönem projelerini anlatmak ve meclis üyesi adaylarını tanıtmak üzere gittiği Ülkü mahallesinde coşkuyla karşılandı. 

Bursa haber...

Ülkü mahallesindeki buluşmaya CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Özbay, belediye meclis üyesi adayları ile partililer katıldı. Başkan Türkyılmaz, burada yaptığı konuşmada sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla yerelden başlattıkları kalkınmayı yeni dönem projeleriyle sürdüreceğini söyledi. 

Bursa haber...

Mudanya’da yaşayan herkesin hakkını, hukukunu koruduklarını, kimseyi ötekileştirmediklerini anlatan Başkan Türkyılmaz, “31 Mart 2019 akşamına kadar Millet İttifakı’nın adayı olarak çalışacağım. Ama 31 Mart akşamından sonra bütün Mudanya’nın belediye başkanı olarak çalışmaya devam edeceğim. Asla sizi oy verdiğinize pişman etmeyeceğiz. Doğru, dürüst ve ahlaklı çalışarak verdiğiniz oyları namusumuz gibi koruyacağız” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, üreticinin her zaman yanında olan, toprağa değer veren projeleri de hayata geçireceklerini vurgulayarak, “Üretimde süreklilik, istihdamın ve gelirin artırılmasını sağlayacak destek programı oluşturduk. Bu kapsamda kooperatifleşmeyi destekleyerek üreticilerimizin örgütlenmesini teşvik edeceğiz.

Üretim yapan çiftçilerimize ekim, yetiştirme, ilaçlama, gübre kullanımı, aşılama, ürün toplama gibi bütün aşamalarda ücretsiz mühendislik desteği ve danışmanlık hizmeti sağlayacağız. Üreticinin elinde kalan ürünleri belediye olarak satın alıp, ihtiyacı olan ailelere dağıtacağız. Yerel tohumların korunmasına ve üretimin devamlılığının sağlanmasına destek olacağız. Benzin istasyonu projemizle, üreticimize mazot desteği sağlayacağız” dedi. 

Başkan Türkyılmaz, Ülkü Mahallesi’nde kemençe ve horonlarla uğurlandı. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43