• BIST 9311.88
  • Altın 4349.916
  • Dolar 39.4387
  • Euro 45.5575
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 10 °C

Başkan Bozbey taksiciler için düğmeye bastı

Başkan Bozbey taksiciler için düğmeye bastı
Mustafa Bozbey’den taksicilerin sorunlarına çözüm

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uluyol’daki taksici esnafıyla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Mustafa Bozbey, “Yıllardır sorun haline gelen başka duraklarda çalışan araçların güncellenmesi için gerekli çalışmayı başlattık. En kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uluyol’daki Ulucami Meydan Taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, BESOB Başkan Vekili Bahattin Korkmaz ve Bursa Şoförler Odası Başkanı Ahmet Çakır’ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Bozbey samimi bir ortamda esnafın talep ve önerilerini dinledi. Taksici esnafının sorunlarını yakından bildiklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, ekonomideki olumsuz gidişatın da taksici esnafını zor durumda bıraktığını belirtti. Tüm sorunları hep birlikte aşmak için çaba harcadıklarını anlatan Başkan Bozbey, “Taksicilerin kent içinde düzenlenmesini istedikleri talepler vardı. Onları da değerlendirmeye aldık. Taksicimizin yüzünün gülmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.


Taksicilerin bulundukları alanların iyileştirilmesi için çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Bozbey, “Duraklardaki var olan güncellemelerin sonlandırılmasını, dolmuş şoförlüğü yapan arkadaşlarımızın ileri aşamada taksi esnafıyla birlikte farklı duraklara konuşlandırılmasını planlayacağız. Yıllardır sorun haline gelen başka duraklarda çalışan araçların güncellenmesi için gerekli çalışmayı başlattık. En kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Bursa’da merkezi bir sisteme dönüşecek olan taksilerimizin hem daha fazla gelir almasını, hem de esnafımızın yaşam standartlarının yükselmesini arzu ediyoruz. Onların sorunları bizim sorunlarımızdır. Taksici ve dolmuşçu bir ailenin çocuğu olarak onların sorunlarına eğilmek benim de sorumluluğumdur” dedi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Yenişehir Havalimanı’na yeni seferler başlıyor13 Haziran 2025 Cuma 10:39
  • Kayıp genç kız pastanede bulundu13 Haziran 2025 Cuma 10:38
  • Çocuğun diline bıçak saplandı13 Haziran 2025 Cuma 10:36
  • Fazıl Say'dan İznik'e özel türkü13 Haziran 2025 Cuma 07:33
  • Metro istasyonunda sızıp kaldı12 Haziran 2025 Perşembe 11:47
  • Güreşen ayılar uçuruma yuvarlandı12 Haziran 2025 Perşembe 10:51
  • İnşaat maliyetinde büyük artış12 Haziran 2025 Perşembe 10:09
  • Bursa Platformu’ndan Nilüfer çayı için çözüm önerisi12 Haziran 2025 Perşembe 08:37
  • Bursa'da yolcu otobüslerine sıkı denetim12 Haziran 2025 Perşembe 07:34
  • O ilçede ateş ve mangal yakmak yasaklandı11 Haziran 2025 Çarşamba 11:02
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43