• BIST 10372.04
  • Altın 4843.947
  • Dolar 41.3226
  • Euro 48.481
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Başbakanı cepten arayıp kız arkadaşının ödevi için yardım istedi

Başbakanı cepten arayıp kız arkadaşının ödevi için yardım istedi
PARİS - Fransa'da Başbakan Manuel Valls'ı cep telefonundan arayan bir lise öğrencisi, kız arkadaşının ödevi için yardım istedi.Başkent Paris'teki bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Joseph is

PARİS - Fransa'da Başbakan Manuel Valls'ı cep telefonundan arayan bir lise öğrencisi, kız arkadaşının ödevi için yardım istedi.

Başkent Paris'teki bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Joseph isimli öğrenci, geçen sene annesi milletvekili olan bir arkadaşının vasıtasıyla Başbakan Manuel Valls'ın cep numarasına ulaştı. Kız arkadaşının 'Gençler ve siyasi partiler' başlıklı sunum hazırlaması gerektiğini öğrenen lise öğrencisi, ödevle ilgili başbakandan yardım alabileceğini söyleyerek Başbakan Valls'ı aradı.

O anlarla ilgili Fransız medyasına konuşan Joseph, "Eğer bana cevap vermeseydi sadece 5 dakika kaybetmiş olacaktım." ifadelerini kullandı.

Geçen seneden beri Manuel Valls'ın telefon numarasının kendisinde öğrenci, daha önce de Valls'ı aramayı denediğini ancak başbakanın o dönem telefonuna cevap vermediğini, daha sonra 'sen kimsin?' diye mesaj gönderdiğini aktardı. Bu kez Başbakan Valls'ın telefoan cevap verdiğini kaydeden lise öğrencisi, ancak Valls'ın kız arkadaşının ödevini tam anlatmasına müsaade etmeden, "Üzgünüm ancak yardım edemem. Eğer bunu yaparsam yapmam gereken diğer işlerimi yapamam. Ancak bana bir mesaj gönder. Ne yapabileceğime bir bakayım." dediğini aktardı. Valls'ten başka cevap alamadığını söyleyen lise öğrencisi, kız arkadaşının sunumunu da Valls'ın yardımı olmadan gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Fransa'da daha öncede Valls'ın selefi Başbakan Jean Marc Ayrault, ödev için Twitter'dan kendisine yazan bir lise öğrencisine yardım etmişti. Başbakanlık anlaşmaları ile ilgili bir ödevinin olduğunu söyleyen lise öğrencisine cevap veren Ayrault, öğrenciyi ilgili siteye yönlendirmişti. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43