• BIST 10372.04
  • Altın 4843.947
  • Dolar 41.3226
  • Euro 48.481
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Başbakan Ponta yıllık izin aldı

Başbakan Ponta yıllık izin aldı
Romanya Başbakanı Viktor Ponta, 9 Ağustos'a kadar yıllık izin aldı. Başbakan Viktor Ponta görevinin başına dönene kadar Başbakanlık görevini Başbakan yardımcısı Gabriel Oprea'ya devretti. (Kaynak:guv.ro)

BÜKREŞ (CİHAN)- Romanya Başbakanı Viktor Ponta, 9 Ağustos'a kadar yıllık izin aldı. Ponta, yıllık izninde ailesi ile birlikte yurt dışına çıkacağını belirtti.

Hakkında evrakta sahtecilik, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamaları bulunan ve açılan soruşturma devam eden Başbakan, 29 Temmuz- 9 Ağustos tarihleri arasında yıllık izin kullanacak. Ponta izin dönüşü ilk hükümet toplantısını 19 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

Ponta'ya görevinin başına dönene kadar yardımcısı Gabriel Oprea vekalet edecek. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43