• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C

Bakan Yerlikaya duyurdu

Bakan Yerlikaya duyurdu
Uzman Çavuş Aydın’ı şehit eden teröristler Van’da etkisiz hale getirildi...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 Haziran’da Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ı şehit eden 2 teröristin Van’da etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonun ardından Bakan Yerlikaya’nın şehidin ailesini telefonla arayarak, “Kanınız yerde kalmadı” dediği belirtildi.   

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’ın Bestler - Dereler bölgesinde Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma Komutanlıklarınca icra edilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Etkisiz hale getirilen teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan şehit ettiği ve bir askeri de yaraladıkları öğrenildi.

Operasyonun ardından Şehit Ceylan’ın ailesini arayarak “Kanınız yerde kalmadı” diyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: 

“2 terörist etkisiz hale getirildi, şehidimizin kanı yerde kalmadı. Van Jandarma Asayiş Kolordumuzca; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma Komutanlıklarımızca; Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.  Teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir jandarmamızın şehit edilmesi, bir jandarmamızın da yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi. Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Bu Aziz Millet sizlerle gurur duyuyor. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Özgür Özel: Tanju Özcan sınırları aştı31 Temmuz 2025 Perşembe 11:51
  • Nasuh Mahruki: Bu Hâlâ Sizin Önerdiğiniz Komisyon mu?"31 Temmuz 2025 Perşembe 11:32
  • Kripto para şirketine el kondu31 Temmuz 2025 Perşembe 11:21
  • ''Yanan ormanların eskiye dönmesi 10 yıl sürecek''30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:54
  • ''Adaletin kalbinde iz bırakın.''30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:45
  • TÜRK-İŞ'ten grev kararı! 500 kuruma...30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:37
  • 20 milyonluk söyleşi günleri30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:17
  • Özgür Özel'den adaylık mesajı30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:49
  • FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:28
  • Konya'da korkutan deprem!30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:24
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43