• BIST 10228.39
  • Altın 4261.715
  • Dolar 39.8122
  • Euro 46.8724
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 17 °C

Bahçeli'den DEM Parti'li Bakırhan'a takdir

Bahçeli'den DEM Parti'li Bakırhan'a takdir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB'deki operasyonlar hakkında yaptığı açıklamada DEM Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın 'Biz CHP'nin eylemci kitlesi değiliz' ifadelerini takdir etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB'deki operasyonlar hakkında yaptığı açıklamada DEM Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın 'Biz CHP'nin eylemci kitlesi değiliz' ifadelerini takdir etti.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

DEM Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın sağduyu ve soğukkanlı açıklamaları, “Biz CHP’nin eylemci kitlesi değiliz” sözleri değerli ve takdire şayandır. CHP’nin suyu bulandırma teşebbüsleri başarısız kalmaya mahkum olup yırtıklarını yamamaya yetmeyecektir.

Cumhur İttifakı, Türk ve Türkiye Yüzyılı ülküsüne sahip çıkacak; milli onuru, millet varlığını, istiklal ve istikbal vakarını sonuna kadar müdafaa edecektir. Şuurlu hürriyetperver, uyanık vatansever her vatandaşımız kaos tacirlerinin karşısındadır.

Türk gençliğini sokağa dökmek için fırsat kollayanlara, Türk gençliğinin arkasına saklanıp ülkemiz ve milletimiz üzerinde ucuz ve uçuk hesap yapanlara elbette fırsat verilmeyecek, buna en başta geleceğimizin güvenceleri göz yummayacaktır.

CHP’nin mandacı azınlığın fiili kayyumuyla daha fazla yol alması mümkün değildir. Türk milleti varlığını, birliğini ve ortak kaderini namusu bilecek, gölge düşürmeyecektir. Cumhur İttifakı, Merhum düşünürümüz Ziya Gökalp’in dile getirdiği şu sözü aynısıyla yüreğinde taşıyacak ve kahramanca temsil edecektir: “Mevdu’dur bugün bize namusu milletin.”

Bu duygu ve düşüncelerle doğudan batıya, kuzeyden güneye hayatın çilesini omuzlarına almış vatan ve millet evlatlarını; etnik kökeni, mezhebi, yöresi ve anasının dili ne olursa olsun her kardeşimi, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı selamların en güzeliyle selamlıyor Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum."

BAKIRHAN NE DEMİŞTİ?

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından devam eden sokak eylemlerine ilişkin olarak; "Biz CHP’nin eylemci kitlesi değiliz. Biz toplumsal barışı örgütlemeye çalışıyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Emekli ve memur zammı belli oldu03 Temmuz 2025 Perşembe 10:17
  • Tunç Soyer böyle gözaltına alındı02 Temmuz 2025 Çarşamba 11:37
  • Tavşanlı'da çevre felaketi02 Temmuz 2025 Çarşamba 11:33
  • Korkutan uyarı: Susuzluk kapıda!02 Temmuz 2025 Çarşamba 11:22
  • Otomotiv pazarında artış02 Temmuz 2025 Çarşamba 11:00
  • Acun Ilıcalı adliyede02 Temmuz 2025 Çarşamba 09:35
  • Yenidoğan Çetesi davasına devam ediliyor01 Temmuz 2025 Salı 11:23
  • Bahçeli: Peygamber efendimizin yolu yolumuzdur01 Temmuz 2025 Salı 10:52
  • Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler01 Temmuz 2025 Salı 10:28
  • Ümit Özdağ yangınlara dikkat çekti01 Temmuz 2025 Salı 10:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43