• BIST 9391.28
  • Altın 4153.181
  • Dolar 38.7472
  • Euro 43.6655
  • Bursa 27 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Bahçeli ve Peker arasında telefon görüşmesi iddiası!

Bahçeli ve Peker arasında telefon görüşmesi iddiası!
Türkiye'ye dönecek mi?

Gazeteci Timur Soykan, suç örgütü lideri Sedat Peker’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile iki kez telefon görüşmesi yaptığını iddia etti. Soykan’a göre, Peker’in Türkiye’ye dönüşünün yolu açılıyor.

194 ülkede kırmızı bültenle arama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker'e ait bir videoya ilişkin "Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene… Allah bes baki heves.” ifadelerini kullanmasının ardından, Peker ve MHP arasındaki dirsek temasına ilişkin dikkat çeken bir iddia daha ortaya atıldı. 

'PEKER'İN TÜRKİYE'YE DÖNÜŞÜNÜN YOLU AÇILIYOR'

Onlar TV yayınında konuşan gazeteci Timur Soykan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan Sedat Peker'in geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile iki farklı telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Soykan, Sedat Peker'in Türkiye'ye dönüşünün yolunun açıldığını iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

"Birincisi kesinlikle Sedat Peker, MHP ile barıştı. 

Peker, gençlik yıllarında Turancı kimliğiyle bilinen bir isim ama MHP ile arasında kopuşlar olmuş ve uzun dönemler temasta bulunmamış birisi. İzzet Ulvi Yönter'in paylaşımıyla artış şunu ilan edebiliriz ki, Sedat Peker MHP ile barıştı ve Peker'in Türkiye'ye gelmesinin yolu açıldı. 

Bundan yaklaşık 4 yıl önce her sabah YouTube'da iktidarı sarsacak büyük skandalları açıklayan Sedat Peker, çok uzun süre bir sessizliğe bürünmüştü BAE ve Türkiye'nin kararı ile, şimdi de görüyoruz ki Peker'in Türkiye'ye gelişinin yolu çok ciddi bir şekilde açılıyor. 

'PEKER VE BAHÇELİ TELEFONDA GÖRÜŞTÜ'

Sedat Peker, Devlet Bahçeli'nin sağlık sorunları yaşamaya başladığı ancak henüz hastaneye kaldırılmadığı dönemde Bahçeli ile telefonda görüştü. Hastanede tedavisi devam ederken de bir kez daha Bahçeli ile görüştü. 

Birkaç kez detaylı bir şekilde konuşuluyor, Sedat Peker de Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Temas yalnızca MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile sınırlı değil, Peker birkaç kez Bahçeli ile görüşme yaptı."

 

Kaynak: 12punto

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Murat Övüç'e hapis istemi! Şal ile çektiği video...09 Mayıs 2025 Cuma 09:41
  • Kardeşini öldürdükten sonra intihar etti09 Mayıs 2025 Cuma 09:34
  • Bakan duyurdu...Tefeciler yakalandı...09 Mayıs 2025 Cuma 09:22
  • Saldırıyı müfettişler inceleyecek08 Mayıs 2025 Perşembe 10:29
  • Bahar Aksu'nun katilleri adliyeye sevk edildi08 Mayıs 2025 Perşembe 10:24
  • Mansur Yavaş, profil fotoğrafını Ekrem İmamoğlu yaptı08 Mayıs 2025 Perşembe 10:11
  • Kene kabusu başladı08 Mayıs 2025 Perşembe 10:07
  • İmamoğlu'nun hesabına erişim engeli08 Mayıs 2025 Perşembe 09:46
  • Teğmenlerin ihracına 'Evet' diyen Tümgeneral terfi etti07 Mayıs 2025 Çarşamba 12:08
  • Arif Kocabıyık tutuklandı07 Mayıs 2025 Çarşamba 12:01
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43