• BIST 9279.21
  • Altın 4288.632
  • Dolar 39.5638
  • Euro 45.5261
  • Bursa 30 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 26 °C

Bahçeli: Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler

Bahçeli: Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler
KARABÜK - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Zonguldak ve Bartın mitinginden sonra şehre gelen Bahçeli, burada yaptığı konuşmada,

KARABÜK - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Zonguldak ve Bartın mitinginden sonra şehre gelen Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, "Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler, affetmeyiniz. Sizlerden çalıp villaya yığdılar, havuzculara peşkeş çektiler, affetmeyiniz. Sizlerin emeğini lüks uçaklara, helikopterlere, otomobillere harcadılar, affetmeyiniz." dedi

Verilecek her oyun güzel vatanın geleceğini belirleyeceğini belirten Bahçeli, "Türkiye bugün bir yol ayrımındadır. Vereceğiniz her oy, güzel vatanımızın geleceğini belirleyecektir. Vereceğiniz her oy, çocuklarınızın istikbalini tayin edecektir. Bugün hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelerle yüz yüzeyiz. Gelin bu defa Türkiye'nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için Milliyetçi Hareket'in saflarına katılın. Bir yandan iki torba kömür gelirken, arka kapıdan Süleyman Şah Türbesi gitmiştir. Bir yandan üç teneke peynir gelirken, arka kapıdan huzur ve güvenliğimiz gitmiştir. Bir taraftan oyuncak gelirken, arka kapıdan imtiyazlı oğullar karadan, denizden, havadan malı götürmüşlerdir. Hepsi Türkiye'mizin 92 yıllık alın teri, göz nuru, helal kazancıdır. Hepsi sizin malınız, hepsi sizin vergileriniz, hepsi sizin paranız. Ne geliyorsa size helal olsun. Ancak bununla yetinmeyin. Bu kadara tamah etmeyin. Yoksulluğa onay vermeyin. Siz bunlarla oyalanırken, ülke altınızdan gitmektedir. Koltuğu kaybetmemek için inançların, milliyetçiliğin, bayrağın, nasıl istismar edildiğini yakından incelediniz." İfadelerini kullandı.

'Millet şuurundan habersiz zihniyet sahiplerinin milletimizi köken ve inançlara nasıl bölmek istediğini gördünüz' diyen Bahçeli şunları söyledi; "Üstelik bunun adına da, istikrar denilerek aldatılmaya çalışıldınız. AKP'yi görün, tuzağı anlayın. AKP'yi okuyun, ihanet ve melanetin cesametini fark edin. AKP tükendikçe Türkiye'yi de eritmektedir. Girdaptan düzlüğe ulaşmanız için bir adımınız gerekecek. Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler, affetmeyiniz. Sizlerden çalıp villaya yığdılar, havuzculara peşkeş çektiler, affetmeyiniz. Sizlerin emeğini lüks uçaklara, helikopterlere, otomobillere harcadılar, affetmeyiniz. Çözüm dediler, çözülme için PKK'ya söz verdiler, affetmeyiniz. İmralı canisiyle pazarlık yapıp Türkiye'yi yeni anayasayla bölme konusunda mutabakat sağladılar, affetmeyiniz."

Daha sonra Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanını açan Bahçeli karayolu ile Ankara'ya döndü.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Konut satışları artıyor19 Haziran 2025 Perşembe 10:44
  • TBMM'de 'Talat Paşa' gerginliği19 Haziran 2025 Perşembe 08:03
  • Bakan Yerlikaya'dan o görüntülere ilişkin açıklama18 Haziran 2025 Çarşamba 19:02
  • Özel, Muharrem İnce'yi baba ocağına davet etti18 Haziran 2025 Çarşamba 13:03
  • Özdağ şükür namazını orada kıldı18 Haziran 2025 Çarşamba 11:46
  • 6 ilde operasyon! Elebaşı yakalandı...18 Haziran 2025 Çarşamba 10:55
  • Merve Taşkın hakim karşısında18 Haziran 2025 Çarşamba 10:53
  • Onlarca sahte altın ele geçirildi18 Haziran 2025 Çarşamba 10:49
  • Gürbulak Sınır Kapısı'nda yoğunluk18 Haziran 2025 Çarşamba 10:24
  • Ümit Özdağ hakkında tahliye edildi17 Haziran 2025 Salı 11:38
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43