• BIST 11041.81
  • Altın 4832.215
  • Dolar 41.3022
  • Euro 48.7756
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Azerbaycan'da meclis ilk oturumunu gerçekleştiriyor

Azerbaycan'da meclis ilk oturumunu gerçekleştiriyor
Azerbaycan'da 1 Kasım'da yapılan 5. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından Milli Meclis bugün ilk oturumu gerçekleştiriyor.

Azerbaycan'da 1 Kasım'da yapılan 5. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından Milli Meclis bugün ilk oturumu gerçekleştiriyor.

Resmi sonuçların açıklanması ve onaylanmasının ardından bugün gerçekleşen ilk oturumda, meclis başkanı ve başkan yardımcıları belirlenecek. Oturumda parlamentonun komite başkanları ve komite başkan yardımcılarının da seçilmesi bekleniyor. Meclise en yaşlı üye vekil Fettah Haytaraov başkanlık ediyor. Meclis'in ilk oturumuna Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de katılıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43