Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan Ayçiçeği Masal Parkı, 22-24 Ağustos tarihleri arasında rengarenk görüntülere sahne oldu. Üç gün süren Ayçiçeği Çocuk Festivali, binlerce çocuğun ve ailenin katılımıyla tam bir şenlik havasında geçti.
Festival süresince çocuklar geleneksel oyunlardan heyecan dolu macera alanlarına, at biniciliğinden okçuluğa kadar pek çok etkinlikle eğlenceye doydu. Özellikle atlı cirit ve atlı okçuluk gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.
Festivalin ikinci gününde Ayçiçeği Atlı Cirit Spor Kulübü ile Kestel Atlı Cirit Spor Kulübü arasında gerçekleşen nefes kesici müsabaka, tribünleri coşturdu. Çekişmeli geçen karşılaşma, Ayçiçeği Atlı Spor Kulübü’nün 12-10’luk galibiyetiyle sonuçlandı.
Tüm etkinliklerin ve girişlerin ücretsiz olduğu festivalde, hem çocuklar hem de aileleri unutulmaz bir deneyim yaşadı. Ayçiçeği A.Ş. yetkilileri, bu tür organizasyonların yıl boyunca süreceğini duyurarak bölge halkına müjde verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.