• BIST 11529.81
  • Altın 4464.98
  • Dolar 41.0273
  • Euro 47.839
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 30 °C

Atama kararları yayımlandı

Atama kararları yayımlandı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de...

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.   

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararlarına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine Furkan Fırat, Erhan Yaşaran, Hatice Senger Erdoğan, Levent Emre, Bayram Gülçiçek, Barış Gürsoy, Volkan Nurdağ ve Halime Eda Tandoğan atandı. Bakanlıkta açık bulunan Vergi Müfettişliklerine ise Sevil Toprak, Osman Neşet Tandoğan, Erol Cihan Dersinlioğlu ve yapılan yeterlilik sınavda başarı gösteren Vergi Müfettiş Yardımcıları Murat Dönmez, Güler Çelik, Harun Yartaş ve İbrahim Ayyıldız atandı. Atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37’nci maddesi gereğince gerçekleştirildi. 

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Müfettişler Caner Atasever, Mahmut Kaynar ve Songül Afşar atandı. Tarım ve Orman Bakanlığında ayrıca 5’inci Bölge Müdürü Şahin Çılgın görevden alındı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığında ise açık olan Başmüfettişliklere 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Müfettişler Ercan Sarı, Atilla Özkan, Mustafa Yavuz Ülküm, Birol Baha Bağ, Burak Büyükkuzukıran, Fatih Tuna Tunasoylu, Enes Keten ve Emre İlhan atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ise görevden alındı. 

Karar ile birlikte 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine Yasin Zengin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe Müfettiş Eşref İmamoğlu atandı. 

Karara göre 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2’nci  maddesi gereğince Milli Eğitim Bakanlığı Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aydoğan ve Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun ise görevden alındı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Sevil Atasoy'dan acil eylem çağrısı25 Ağustos 2025 Pazartesi 17:23
  • Tatilde yangın riskine karşı nasıl davranmalıyız?25 Ağustos 2025 Pazartesi 17:20
  • MHP'den 'Canlar Türküsü'25 Ağustos 2025 Pazartesi 11:04
  • Ünlü isim Sındırgı depremi sonrası o bölgeyi uyardı!25 Ağustos 2025 Pazartesi 10:05
  • O ilde araç sayısı nüfusu geçti25 Ağustos 2025 Pazartesi 10:00
  • 2025 YKS yerleştirme sonuçları belli oldu25 Ağustos 2025 Pazartesi 09:56
  • Trabzon-Cidde uçağı acil iniş yaptı25 Ağustos 2025 Pazartesi 09:45
  • TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 1 ölü, 16 yaralı25 Ağustos 2025 Pazartesi 09:40
  • Sedat Peker’den Minguzzi davası açıklaması25 Ağustos 2025 Pazartesi 08:14
  • Özdağ: Bu Masa Türk Tarihinde Kara Bir Sayfa Olacak23 Ağustos 2025 Cumartesi 13:44
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43