• BIST 10372.04
  • Altın 4847.766
  • Dolar 41.3581
  • Euro 48.5316
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 29 °C

Arnavutluk'ta sel

Arnavutluk'ta sel
Arnavutluk genelinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışların sebep olduğu selde bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Arnavutluk genelinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışların sebep olduğu selde bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Arnavut medyasında Bulqiza,Vlora, Luşnja ve Fier belediyelerinde etkili olan taşkınların hayatı olumsuz etkilediği belirtildi. Vlora'da sel sularına kapılan bir aracın içindeki 50 yaşındaki Luan Qarri hayatını kaybetti.

Arnavutluk yerel polisi Vlora'nın yarısını sel bastığını ve 8 ailenin tahliye edildiğini açıkladı. Yağışlar sebebiyle köy yolları da çöktü.

Luşnja'da da onlarca dönümlük tarım arazisi sel altında kaldı. Gjanica nehrinin taşması sonucu Fier'de 250 ev sular altında kaldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43