• BIST 11000.26
  • Altın 4888.858
  • Dolar 41.3113
  • Euro 48.5533
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Apple'dan iPhone kullananlara müjde!

Apple'dan iPhone kullananlara müjde!
Yavaşlayan iPhone'lar İçin Güncelleme Geliyor...

Apple'ın CEO'su Tim Cook, yaptığı açıklamada yavaşlayan iPhone'lar için bir iOS güncellemesi yayınlanacağını duyurdu.

Yavaşlayan iPhone'lar konusunda Apple CEO'su Tim Cook'tan tüm iPhone kullanıcılarını sevindiren bir açıklama yapıldı. Tim Cook, yaptığı açıklamada yavaşlayan iPhone'lar için bir iOS güncellemesi yayınlanacağını duyurdu.

DAVALIK OLMUŞTU

Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan Apple'ın iPhone cihazları yavaşlattığı iddiası, şirket tarafından doğrulanmış ve Apple resmen iPhone modellerini bilerek yavaşlattığını itiraf etmişti. Bu gelişmenin ardından yüz binlerce iPhone kullanıcısı, Apple'a bu sebepten ötürü dava açmıştı.

Yaşanan bu skandal üzerine Apple CEO'su Tim Cook, yaptığı açıklamada yavaşlayan iPhone cihazlar için bir güncelleme getirileceğini, güncellemeyle birlikte kullanıcıların iPhone'un performans düşürme özelliğini kapatabileceklerini belirtti.

TIM COOK MÜJDEYİ VERDİ

Apple CEO'su Tim Cook'un ABC News'e yaptığı açıklamada iPhone'ların yavaşlamasını engelleyen bir iOS güncellemesi geleceğini söyledi. Güncelleme sayesinde isteyen kullanıcılara cihazını tam performans ile kullanma imkanı verilecek ve böylece iPhone'ların birden bire kapanmasını önlemek adına getirilen performans düşürme işlevi, kullanıcılar tarafından devre dışı bırakılabilecek.

Öte yandan Cook, güncellemenin iPhone batarya durumunu da göstereceğini belirtti. Bu konuyla ilgili olarak bilindiği üzere geçtiğimiz dönemlerde Apple tarafından yapılan açıklamada kullanıcıların iPhone batarya sağlığını öğrenebilecekleri bir iOS güncellemesi yayınlanacağı belirtilmişti.

Tim Cook'un bahsettiği güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor ancak tahminlere göre adı muhtemelen iOS 11.3 olacak olan güncelleme, Şubat ayından itibaren test aşamasında başlayacak. Güncellemenin tüm kullanıcılara Mart ayında dağıtılması bekleniyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Siber zorbalığı hafife almayın26 Ağustos 2025 Salı 19:57
  • Yapay zekayla dertleşirken dikkat25 Ağustos 2025 Pazartesi 16:16
  • Dijital çağın yorgunlarıyız!23 Ağustos 2025 Cumartesi 13:37
  • Her tarayıcı uzantısı masum değil22 Ağustos 2025 Cuma 14:52
  • Dijital içerikler dopamini sömürüyor!22 Ağustos 2025 Cuma 14:25
  • Sahte yatırımlar gerçek zararlara dönüşüyor22 Ağustos 2025 Cuma 14:07
  • Kullanıcıların ortak derdi: Reklamlar20 Ağustos 2025 Çarşamba 14:22
  • Kimlik avı saldırıları %38,4 arttı16 Ağustos 2025 Cumartesi 22:23
  • Ergenlerde ekran süresi 9 saati buluyor!05 Ağustos 2025 Salı 14:23
  • Sanal kumar intihara götürüyor05 Ağustos 2025 Salı 14:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43