• BIST 10972.63
  • Altın 4443.862
  • Dolar 40.6565
  • Euro 47.3647
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

Antalya’da teröre tepki olay

Antalya’da teröre tepki olay
Antalya'da HDP binasına yürümek isteyen bir gruba polis tazyikli ve gazlı suyla müdahalesi devam etti. Olaylarda bir AVM’nın giriş kapısı ve camları göstericiler tarafından kırıldı. Polis göstericilere sık sık biber gazı kapsülü atarak dağıtmaya çalıştı.

Antalya'da HDP binasına yürümek isteyen bir gruba polisin tazyikli ve gazlı suyla müdahalesi devam etti. Olaylarda bir AVM’nın giriş kapısı ve camları göstericiler tarafından kırıldı.

Polis, göstericilere sık sık biber gazı kapsülü atarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Göstericiler ise HDP Antalya İl binasına Türk bayrağı asılmadan dağılmayacaklarını söyledi. Terör olaylarına tepki gösteren Antalyalılar, akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. İstiklal Marşı okuyan, şehitler için dua okuyan ve saygı duruşunda bulunan binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ile terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Akşam saatlerinde başlayan gösteriler ilerleyen saatlerde olaylara dönüştü. HDP binası önüne gelen kalabalık, polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmadı. Bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, göstericilerin parti binasına yaklaşmasına müsaade etmedi. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan gruptan bazıları, TOMA'nın üstüne çıkarak Türk bayrağı astı. Polis, göstericileri dağılmaları için uyardı. Uyarılar sonuç vermedi. Grup, polis barikatını aşmaya kalkınca müdahale geldi. TOMA'dan göstericilerin üzerine tazyikli ve gazlı su sıkıldı. Polisin müdahalesi sonrası dağılan grup üyeleri kısa süre sonra defalarca olay yerine gelerek toplandı.

AVM’NİN KAPILARININ CAMLARINI KIRDILAR

Polisin dağılmayan gruba müdahalesi sonrası ara sokaklara kaçan göstericilere AVM’nin tepesinden cam şişe ve su şişeleri fırlatılması üzerine olaylar daha da büyüdü. AVM’yi basmak isteyen göstericilere güvenlik görevlileri ve polisleri müdahale etti. Hıncını alamayan bazı göstericiler AVM’ye çıkmak için camları kırdı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı AVM çevresinde olayların devam etmesi üzerine, çalışanlar dev Türk bayrağı asarak göstericilere destek verdi. Antalya’da terörü protesto etmek isteyen göstericilerin direnişi sürüyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Diploma çetesi: 'Sahte kimlikle uyuşturucu taşıdılar'06 Ağustos 2025 Çarşamba 12:24
  • ÖSYM’nin sistemlerinde puan yükseltmişler06 Ağustos 2025 Çarşamba 12:03
  • AKOM'dan İstanbul için fırtına uyarısı06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:43
  • Araç sahiplerine iyi haber: İndirim geliyor...06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:18
  • Bir kadın cinayeti daha! Adres bu kez Ankara...06 Ağustos 2025 Çarşamba 11:14
  • Açılım süreci komisyonunun adı belli oldu06 Ağustos 2025 Çarşamba 09:52
  • 12 ilde yasa dışı bahis operasyonu06 Ağustos 2025 Çarşamba 09:49
  • Altının hem fiyatı hem sahtesi artıyor06 Ağustos 2025 Çarşamba 09:45
  • TÜMKAD'dan Anıtkabir'e ziyaret05 Ağustos 2025 Salı 14:30
  • İBB yeni temeli attı05 Ağustos 2025 Salı 14:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43