• BIST 9162.53
  • Altın 4041.776
  • Dolar 38.5673
  • Euro 43.7425
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Anayasa değişiklik teklifi Beştepe’de

Anayasa değişiklik teklifi Beştepe’de
Cumhurbaşkanının onayına sunuldu
Başkanlık sistemini öngören Anayasa değişiklik teklifi, Cumhurbaşkanının onayına sunuldu. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “Teklifi bu akşam gönderdik Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.
 
Başkanlık sistemini öngören Anayasa değişiklik teklifi, TBMM Başkanvekili Aydın tarafından Erdoğan'ın onayına sunulmak üzere Beştepe'ye gönderildi. Teklifin Erdoğan'ın onayına sunulmasına ilişkin konuşan Aydın, “Teklifi bu akşam gönderdik Türkiye'ye hayırlı olsun” dedi.
Erdoğan’ın teklifi onaylamasının ardından Başbakanlığa göndermesi, daha sonra resmi gazetede yayınlanan teklif için referandum sürecinin başlaması bekleniyor.
Erdoğan’ın 15 günlük bekleme süresini kullanmadan hemen onaylaması durumunda, referandumun 9 Nisan’da yapılması bekleniyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43