• BIST 5.561,18
  • Altın 1454.346
  • Dolar 23.2601
  • Euro 25.0837
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Amerikalılardan Mobiliyum’a ilgi

Amerikalılardan Mobiliyum’a ilgi
Türkiye’nin en büyük Mobilya AVM’si Mobiliyum, yurt dışı pazarlama faaliyetleri kapsamında yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük Mobilya AVM’si Mobiliyum, yurt dışı pazarlama faaliyetleri kapsamında yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu doğrultuda her yıl Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Carolina Eyaleti’nde gerçekleştirilen High Point Market Mobilya Fuarı’nın genel müdürü Alfred L. Bolton Mobiliyum’u ziyaret etti.

Ziyarette, Bolton, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, Genel Müdür Mustafa Çaltılı, Yurt Dışı Tanıtım Müdürü Çağrı Çelebi ve Yurt Dışı Tanıtım Ekibinden Tania Chyzhyk eşliğinde Mobiliyum’u gezdi. Gezi esansında, Mobiliyum’daki mağazalar, Amerika’daki mağazalarla karşılaştırılarak, farklılıklar üzerine konuşuldu. High Point Market hakkında bilgiler veren Alfred L. Bolton, Amerika Pazarında, İnegöllü mobilya üreticilerinin daha çok var olabilmeleri için mağazalarla, ürünlerle, pazarlama faaliyetleriyle ilgili önerilerde bulundu.

Mobiliyum AVM’nin gezilmesinin ardından Mobiliyum’da bulunan iki markanın fabrikalarının da gezildiği ziyarette yapılan görüşmelerde, High Point Market ve Mobiliyum AVM olarak birlikte gerçekleştirilebilecek projeler üzerine görüşüldü. Mobiliyum’u çok beğendiğini söyleyen Alfred L. Bolton, “Mobiliyum’dan ve İnegöl Mobilyasından çok etkilendim. İnegöl’deki mobilya markaları, mobilya üretim kapasiteleri, teknolojileri ve kaliteleri dünya standartlarında bir değere sahip. Mobiliyum’la ve buradaki markalarla daha yoğun ticari ilişkiler kurmayı isteriz. Bu nedenle ilk fırsatta, ticaret yapmak üzere bir alım heyeti organize ederek, tekrar Mobiliyum’u ve ziyaret edeceğiz. Mobiliyum AVM olarak sizleri de High Point Market’te görmek isteriz.” dedi.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas ise ziyaretle ilgili şöyle konuştu: “Açıldığımız günden beri ihracat rakamlarımızı 1 milyon Dolar’a yükseltmeyi hedeflediğimizi söylüyoruz. Bu misyonla çeşitli ülkelerle yoğun görüşmeler içerisindeyiz. Bugün de Amerika’nın en büyük mobilya fuarı High Point Market Genel Müdürü Sayın Alfred L. Bolton’u ağırladık. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. Amerika pazarında daha çok var olabilmek için karşılıklı olarak ne tür projeler geliştirebileceğimiz üzerinde görüştük. Karşılıklı ticareti artırmak için görüşmelerimiz devam edecek.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İnegöl UEDAŞ yeni hizmet binasında07 Haziran 2023 Çarşamba 12:00
  • Büyükşehir sporda zirveye oynuyor07 Haziran 2023 Çarşamba 11:49
  • Öykü Ödülü başvuruları başlıyor07 Haziran 2023 Çarşamba 10:58
  • TMMOB Kestel dönüşümünü masaya yatırdı07 Haziran 2023 Çarşamba 10:25
  • Mudanya belediyesinde rekor başvuru07 Haziran 2023 Çarşamba 09:49
  • “Her güzel serüvenin bir sonu oluyor”07 Haziran 2023 Çarşamba 09:25
  • Kaçak yapılar yıkıldı06 Haziran 2023 Salı 16:50
  • BUSKİ’de zamanla yarış06 Haziran 2023 Salı 16:49
  • Resim sergisi ziyarete açıldı06 Haziran 2023 Salı 16:40
  • Bursalı sürücüler dikkat!06 Haziran 2023 Salı 15:23
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78