• BIST 9078.43
  • Altın 4005.726
  • Dolar 38.4905
  • Euro 43.6168
  • Bursa 9 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 11 °C

Amca çocukları arasında muhtarlık krizi

Amca çocukları arasında muhtarlık krizi
Akrabalar arasında silahlı bıçaklı kavga çıktı

Kayseri'de, muhtarlık seçimi nedeniyle amca çocukları arasında kavga çıktı.Çıkan kavgada silahlar,bıçaklar havada uçuştu.

 

Olay, akşam saatlerinde,Kayseri'de Melikgazi ilçesi İldem Fatih Mahallesi Delice Sokak'taki Eylül Apartmanı bahçesinde meydana geldi.

Pınarbaşı ilçesi Tözgün Mahallesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde muhtar adayı olan C.C. muhtarlık yarışını kaybetti, bunun üzerine amca çocukları arasında  kavga çıktı. Seçimin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen seçimi kaybeden adayın akrabası olan ikiz kardeşler Tonguç C. (53) ile Yücel C. (53), iddiaya göre seçimlerde akrabaları C.C.'yi desteklemediklerini ileri sürdükleri amcalarının oğlu İsmail C. (40) ile konuşmak için evine gitti.

Bina bahçesinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, ikiz kardeşler Tonguç C. ile Yücel C., kuzenleri olan İsmail C. ile oğlu Ömer C.'yi (17) tabanca ile yaraladı. Baba-oğul ise ikiz kardeşleri bıçakla yaraladı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, İsmail C. ile oğlu Ömer C.'yi Şehir Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. İkiz kardeşler ise kendi imkanlarıyla gittikleri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'nde tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43