• BIST 9102.02
  • Altın 4293.884
  • Dolar 39.6453
  • Euro 45.6028
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Alternatif bayramlaşmada arbede çıktı

Alternatif bayramlaşmada arbede çıktı
MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener'in Anadolu Oteli'ndeki alternatif bayramlaşma töreninde arbede çıktı.

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener'in Anadolu Oteli'ndeki alternatif bayramlaşma töreninde arbede çıktı. Ülkücü olduğu öne sürülen bir grup otele gelerek, Akşener'in konuşması sırasında, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. Ardından grup ile Akşener taraftarları arasında kavga çıktı. Bardaklar ve çakmakların havada uçuştuğu arbedede 2 kişi yaralandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Alternatif bayramlaşma partiden ihraç nedenidir" açıklamasının yankıları sürerken, Meral Akşener'in Ankara Söğütözü'ndeki Anadolu Oteli'nde gerçekleşen bayramlaşma etkinliği karıştı.

SİLAH SESİ İDDİASI

Kürsüye gelen Akşener konuşmasına devam ettiği dakikalarda bir grup Devlet Bahçeli taraftarı salona girerek "Hareketin lideri Devlet Bahçeli " sloganları attı. Bir anda Bahçeli ve Akşener taraftarları salonda karşı karşıya geldi. İki grup birbirlerine önce sözlü sonra da fiziki müdahalede bulundu. Pet şişe, tabak, bardak ve çakmaklar havada uçuştu. Salonda büyük kargaşa yaşanırken programın yapıldığı otelin önünde silah sesleri duyulduğu da iddia edildi.

Yaşanan kargaşa nedeniyle Meral Akşener bir süre salondan ayrıldı. Bahçeli taraftarlarının salon dışına çıkarılmasının ardından Akşener yarım kalan konuşmasını tamamlamak üzere salona geldi.

DEMİRDEN KORKAN TRENE BİNMEZ

"Kavga ile gelinebilir ama millet iradesi ile gidecekler" diyen Akşener konuşmasına şöyle devam etti:

"Hiçbir ülkücünün eli başka bir ülkücüye kalkmaz. Buraya gönderilen o çocuklar da benim evlatlarım. Gencecik çocukları gönderip varmış gibi gösterilmeye çalışılan bir kavganın parçası yapmaya gerek yok. Demirden korkan trene binmezmiş."

Bu arada, olaylar sırasında 2 kişi atılan tabaklar nedeni ile yaralanırken 1 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Alternatif bayramlaşma törenine diğer muhalif genel başkan adaylarının katılmaması da dikkat çekti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Konut satışları artıyor19 Haziran 2025 Perşembe 10:44
  • TBMM'de 'Talat Paşa' gerginliği19 Haziran 2025 Perşembe 08:03
  • Bakan Yerlikaya'dan o görüntülere ilişkin açıklama18 Haziran 2025 Çarşamba 19:02
  • Özel, Muharrem İnce'yi baba ocağına davet etti18 Haziran 2025 Çarşamba 13:03
  • Özdağ şükür namazını orada kıldı18 Haziran 2025 Çarşamba 11:46
  • 6 ilde operasyon! Elebaşı yakalandı...18 Haziran 2025 Çarşamba 10:55
  • Merve Taşkın hakim karşısında18 Haziran 2025 Çarşamba 10:53
  • Onlarca sahte altın ele geçirildi18 Haziran 2025 Çarşamba 10:49
  • Gürbulak Sınır Kapısı'nda yoğunluk18 Haziran 2025 Çarşamba 10:24
  • Ümit Özdağ hakkında tahliye edildi17 Haziran 2025 Salı 11:38
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43