• BIST 10870.57
  • Altın 4383.338
  • Dolar 40.7865
  • Euro 47.7544
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

AKP’li belediye : Gelecek için çalıyoruz!

AKP’li belediye : Gelecek için çalıyoruz!
Eskişehir'in AKP’li Seyitgazi İlçe Belediyesi kentteki öğrencilere dağıttığı kırtasiye yardımı poşetinin üzerindeki yazı herkesi şaşırttı.

Eskişehir'in AK Partili Seyitgazi ilçe belediyesi, kentteki öğrencilere dağıttığı kırtasiye yardımı poşetinin üzerindeki yazı ile herkesi şaşırttı. Okullarda AK Partili Başkan Hasan Kalın tarafından dağıtılan kırtasiye hediye poşetlerin üzerindeki 'Gelecek için çalıyoruz' yazısı dikkat çekti. CHP’li vekiller Başkan Kalın’ın üzerinde ‘Gelecek için çalıyoruz’ yazılı poşet ve öğrencilerle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösterdi. CHP’nin Avukat Milletvekili Cemal Okan Yüksel, “AKP’li Seyitgazi Belediye Başkanı malumu ilan etmiş. Gelecek için çalıyorlarmış.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Seyitgazi’nin AK Partili Belediye Başkanı Hasan Kalın, bir skandala imza attı. Alınan bilgiye göre, Başkan Kalın, 1 Kasım seçimleri öncesi okullarda öğrenciler için kırtasiye yardımı yaptı. Ancak Başkan Kalın’ın öğrencilere bizzat dağıttığı ve içerisinde kırtasiye olan kağıt poşetlerin üzerindeki 'Gelecek için çalıyoruz' yazısı dikkat çekti. Başkan Kalın, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Belediyenin bu skandal çalışması herkesi şaşırttı. CHP Eskişehir Milletvekili Avukat Cemal Okan Yüksel, sosyal medya hesabından, söz konusu fotoğrafları paylaşarak, “Gelecek için çalıyorlarmış" diyerek hem tepkisini dile getirdi, hem de Başkan'ı tebrik etti. CHP’li Yüksel, “AKP’li Seyitgazi Belediye Başkanı malumu ilan etmiş. Açık sözlülüğünden dolayı belediye başkanını tebrik etmek gerek.” ifadesini kullandı. Eskişehir ziyaretinde yaşanan olayın fotoğrafını gösteren CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de, "Son günlerde Eskişehir'de bir AKP belediye başkanı şöyle bir şey bastırmış ve dağıtmış. Allah'ın işine bak 'gelecek için çalıyoruz'. Görüyor musunuz?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Başkan Hasan Kalın ise olayın sosyal medyada yer alması üzerine, öğrencilere dağıtılan ve kırtasiye setinin olduğu kağıt poşetlerin hatalı basım sonucunda 'gelecek için çalışıyoruz' yerine 'gelecek için çalıyoruz' yazıldığını belirterek, yaşananlardan özür diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43