• BIST 10218.58
  • Altın 2445.837
  • Dolar 32.2104
  • Euro 34.6879
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 24 °C

AK parti Yıldırım Start Verdi

AK parti Yıldırım Start Verdi
Yüzde 70 'Evet' çıkması için çalışacağız
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı 42. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Barış Manço Kültür Merkezi'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun ve Emine Yavuz Gözgeç'in katılımları ile yapıldı. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı'nın en sahipliği yaptığı toplantıda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, AK Parti Yıldırım Eski İlçe Başkanları Ahmet Er ile Mümin Demir, çok sayıda teşkilat mensubu ile parti üyesi katıldı.
 
 
 
'YILDIRIM TEŞKİLATI AK PARTİ'NİN GURURU'
 
 
 
Toplantıda konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkan Hüdayi Yazıcı, TBMM'den geçen Anayasa değişikliği teklifi ve referandum sürecini değerlendirdi. Tüm engelleme ve çirkin eylemlere rağmen teklifin TBMM'de kabul edildiğini söyleyen Başkan Yazıcı, bundan sonra ilçe teşkilatına çok iş düştüğünün altını çizdi. AK Parti'nin Yıldırım'daki her seçimden bir öncekine göre oylarını artırarak büyük zaferler ile çıktığını da hatırlatan Başkan Yazıcı, referandumda ilçeden yüzde 70 oranında 'Evet' oyu çıkması için çalışacaklarının açıkladı. "Gerekli çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı tamamladık ve sahaya inmeye hazırız. Halkımıza bu yeni sistemi anlatıp onlardan destek isteyeceğiz" diyen Hüdayi Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun toplantıya katılımından dolayı onur duyduğunu da söyledi.
 
 
 
'TÜRKİYE'NİN GÖZ BEBEĞİ OLACAĞIZ'
 
Göreve geldikleri ilk günden itibaren Yıldırım ve Yıldırımlılar için hayata geçirdikleri projeleri toplantıya gelenlerin bilgisine sunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise üç seneye yaklaşan görev süresi içerisinde önceliklerin 'insan odaklı' hizmet anlayışı olduğunu ifade etti. Yıldırım Belediyesi olarak hayata geçirecekleri vizyon projelerle ilçeye 'altın dönem' yaşatmaya başladıklarını da aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, göreve başlamadan önce söz verdikleri 100 büyük projenin 70'ini hayata geçirdiklerini açıkladı. Yıldırım'ın geleceğini inşa etme yolunda hedefe emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini de belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Eşi benzeri olmayan projeler ile Yıldırım'ı sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin göz bebeği haline getireceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.
 
3-011.jpg
 
"SÖZ ARTIK MİLLETTE"
 
 
 
İlçe danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun da mecliste onaylanan maddelerin ardından sözün artık millette olduğunu belirtti. Güçlü Türkiye yolunda Türkiye'nin önünü tıkayan engelleri yok etmek maksadıyla bu yola çıkıldığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Torun, "Sistem değişikliği meclisimizde oy çokluğu ile kabul gördü. Şimdi söz millette. Halkımız ne kadar doğru kararlar verdiğini defalarca gösterdi. Aziz milletimizin kararına sonuna kadar saygılı olup, büyük Türkiye yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
 
 
 
MÜEZZİNOĞLU: YERLİ VE YABANCI GÜÇLER EL BİRLİĞİ İÇİNDE'
 
 
 
Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi içinde olduğunu söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da toplantıda yaptığı konuşmada "Bir yandan siyasi bir yandan da ekonomik emperyalizmin ortadan kaldırılması adına yürütülen bu mücadele döneminde önümüze çıkan yerli yabancı tüm güçler el birliği içinde. Son yıllarda yaşadığımız birbirinden zorlu durumun hangi büyük güçlerin elleriyle yapıldığı ortada. Bizler de yeniden büyük ve lider Türkiye'yi kurma çabasındayız. Yerelde ve genelde halkımıza verdiğimiz sözlerin tutulması, ülkemizin önüne koyduğumuz büyük hedeflerin gerçeğe dönmesi adına anayasa referandumundan çıkacak 'Evet' sonucu çok önemli" ifadelerini kullandı. Yıldırım'ın yapısal ve kültürel olarak geçirdiği dönüşümün Türkiye'ye örnek olduğunu da belirten Bakan Müezzinoğlu, ilçenin öncelikli sorunları ve çözüm önerileri konusunda da TBMM çatısı altında önemli çalışmalar yaptıklarını da açıkladı.
 
1-012.jpg
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BTSO'dan DSA 2024 Fuarı'na ziyaret09 Mayıs 2024 Perşembe 13:06
  • İznikli çiftçiye şok ceza09 Mayıs 2024 Perşembe 10:09
  • Bursa'da yedek parça operasyonu08 Mayıs 2024 Çarşamba 16:31
  • Nevzat Aydın öğrencilerle buluştu08 Mayıs 2024 Çarşamba 15:43
  • Bozbey Birlik Başkanlığına seçildi08 Mayıs 2024 Çarşamba 15:35
  • Bursa’da ‘Hıdırellez’ konseri08 Mayıs 2024 Çarşamba 10:49
  • Baharın gelişi Osmangazi’de kutlandı07 Mayıs 2024 Salı 15:24
  • Mudanya'da kariyer günleri başladı07 Mayıs 2024 Salı 13:15
  • Hayvan Pazarı kotra ihalesi yapıldı07 Mayıs 2024 Salı 11:07
  • Folklor Festivali’nde BUÜ rüzgarı07 Mayıs 2024 Salı 10:42
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78