• BIST 10218.58
  • Altın 2445.837
  • Dolar 32.2104
  • Euro 34.6879
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 25 °C

AK Parti Bursa'da FETÖ kavgası!

AK Parti Bursa'da FETÖ kavgası!
Çok ağır ifadeler...Şarkılı göndermeler...

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi, parti içi FETÖ tartışmalarını alevlendirdi. AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ile AK Partili kalemler sosyal medyada birbirine girdi. İl Başkanı Torun, kendisini eleştiren AK Partili gazeteciler için çok ağır ifadeler kullandı.

Tartışma, AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Ömer Turan’ın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı eleştirmesiyle başladı. Ataş’ın Pensilvanya’ya 4 kez gittiğini öne süren Turan, twitter hesabından,”Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Nihat Zeybekçi, Dişli yada troykanın herhangi bir ismi yarınki listede olursa, AK parti umut olmaktan çıkar.” diye yazdı.

Turan’ın eleştirileri üzerine AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, facebook hesabından Ömer Turan’ı hedef alarak, “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Ataş'a çamur atan, iftiraları ile karalamaya çalışan, Kongre öncesi birlik beraberliğimizi bozmaya ve fitne çıkarmaya çalışan Ömer Turan gibi gazeteci geçinen haddini bilmezlere her zaman olduğu gibi prim vermeyecek, tek vücut olarak dimdik yolumuza devam edeceğiz. Atalarımızın dediği gibi "İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR” ifadelerini kullandı.

Cemalettin Torun’un bu çıkışı üzerine, gazeteci Ömer Turan da, “Bülent Arınç'ın Bursa il başkanı yaptığı Cemalettin Torun bana saldırmış. Bursa dosyasını açmak farz oldu.” diyerek, Bursa Şehir Gazetesi’nde Torun ve Recep Altepe’nin FETÖ okullarıyla ilişkisini ortaya koyan haberin linkini paylaştı.

TORUN’DAN ÇOK AĞIR İFADELER

Bu paylaşım üzerine iyice sinirlenen Cemalettin Torun, facebook paylaşımında bu kez Ömer Turan’la birlikte, yine AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Şehir Gazetesi’nin sahibi Nezir Asaroğlu’nu da hedef aldı.

Cemalettin Torun hesabından aynen şunları yazdı:

“Genel Başkan Yardımcımıza çamur atan Ömer Turan İl Başkanlarından gerekli cevabı alınca, köşeye sıkışmış kedi misali bu defa şahsımı hedef alarak Bursa dosyasını açacağını söylemiş ve referans olarak ta şehir gazetesini yani nezir'i göstermiş. Aman vakit kaybetmeden hemen açıklada hem heyecanımız geçsin !!hemde nezirin ne mal olduğunu bilenler seninde ne mal olduğunu bilsinler. Ne demişler: Kılavuzu karga olanın burnu ...tan kurtulmazmış. Niye mi; 1-Nezirin basın yoluyla iftira suçunu işlemesi nedeniyle 10.000 TL tazminata mahkum edilmesini

2-Nezirin Pensilvanya'ya gidip mendebur FETÖ elebaşısının elini öpmesini ve boy boy fotoğraf vermesini,

3-Nezirin FETÖ elebaşısı için hocaefendime laf söyletmem dediğini,

4-Yine nezirin çocuklarını 15 Temmuz'a kadar kapatılan FETÖ okullarında okuttuğunu,cümle alem bildiği gibi sende biliyorsun. (İnkar sözkonusu olursa belgelerinin tümünü burada yayınlayabilirim) Eh öyleyse menfaatleriniz gereği şu ana bir laf etmedin ama şimdi önce kıymetli

kardeşin nezir için bir iki kelam ette görelim senin FETÖ konusundaki samimiyetini. Lafla peynir gemisi yürümezmiş.

Son söz: Köpeklerin dili değdi diye okyanus kirlenmezmiş.”

NEZİR ASAROĞLU: GELİN OLMUŞ GİDİYORSUN!

Bu ifadeler karşısında gazeteci Nezir Asuroğlu’da tartışmalara katılarak, Cemalettin Torun’a FETÖ üzerinden yüklendi. Facebook paylaşımına Cengiz Kurtoğlu’nun,”Gelin olmuş gidiyorsun” şarkısını ekleyen Asuroğlu, aynen şu ifadeleri kullandı:

“Cemo giderayak camii duvarına bevl etmeye devam ediyor. Dün gece gazeteci Ömer Turan'a saldırdı ... ömer Turan tek bir kare paylaştı ...Fetö okuluna otomobil hediye ederken CEMO . Aklı sıra teşkilat başkanı Ataş'a yancılık yaparak koltuğunu korumaya çalışacaktı. Sert kayaya çarptı . Baktım gece bize de saldırmış ... Kendisinin Fetö avukatlığını gizlemeye çalışıyor. Yine bildik teranelerle bizim 2010 yılında yaptığımız Teksas seyahatimizi diline dolamış oradan servis edilen fotoları buzlanarak algı yönetiyor ... teres !!! savunmaya çalıştığı Mustafa Ataş tam 4 kez gitmiş Pensilvanya'ya . Üstelikte dersane krizinin tam ortasında . Defalarca cevap verdiğim kokmuş iddialarını yeniden ısıtıyor ... Cemo !!! gelin olmuş gidiyorsun :) artık daha fazla kendini insanlar önünde küçük düşürme ...17/25 ve sonrasında Fetö için tek ileti yazamayan cemo koltuğu korumak için utanmadan teşkilat başkanına destek twitleri atıyor.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Yıkım kararına tepki gösterdiler10 Mayıs 2024 Cuma 09:59
  • Bursa'da kaza: 1 ölü10 Mayıs 2024 Cuma 09:33
  • Bozbey, Cavit Çağlar’ı ağırladı10 Mayıs 2024 Cuma 09:30
  • Öğretmene saygısızlık kamerada10 Mayıs 2024 Cuma 09:25
  • Osmangazi’de metruk bina mesaisi09 Mayıs 2024 Perşembe 16:12
  • Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa'da konuştu09 Mayıs 2024 Perşembe 11:47
  • Bursa'da 'Trafik Haftası' etkinlikleri09 Mayıs 2024 Perşembe 11:00
  • Nisan ayında Bursa yandı09 Mayıs 2024 Perşembe 10:28
  • Emeklinin maaşını çaldılar09 Mayıs 2024 Perşembe 10:00
  • İş hanında korkutan yangın09 Mayıs 2024 Perşembe 09:57
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78