• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C

AHEF'de yönetim değişikliği

AHEF'de yönetim değişikliği
AHEF’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Noyan oldu...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 23-24 Ekim’de Ankarada 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yeni oluşan yönetim kurulu 3-7 Kasım tarihlerinde Antalya’da geçekleştirilen Türkiye’nin en büyük Aile Hekimliği Kongresi AHEKON’da biraya geldi.

AHEF’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakır’dan Dr. Kemal Noyan olurken 2. Başkanlığa ise Denizli’den Dr. Hasan Gökçe ve Manisa’dan Dr. Zafer Tolga İPEK getirildi.

Yeni seçilen yönetim kurulu tarafından 4 Kasım’da gerçekleştirilen toplantıda yeni görevlendirmeler yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakır’dan Dr. Kemal Noyan oldu. Genel sekreterliğe Samsun’dan Dr. Orhan AYDOĞDU, Saymanlığa Osmaniye’den Dr. Yusuf BAŞAK getirildi. Yeni yönetimin 2. Başkanları Denizli’den Dr. Hasan Gökçe ve Manisa’dan Dr. Zafer Tolga İPEK oldu. Gaziantep’ten Dr. Gökhan ERDOĞAN, Elazığ’dan Dr. Fulya YILDIRIM, Balıkesir’den Dr. Fevzi TURGUT ve Aydın’dan Dr. Taner Balbay ise üye olarak görev yapacak.

AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Noyan birlik mesajı verdi!

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Noyan, yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu; “Aile hekimlerinin çatı örgütünün başkanı olmak gurur verici. Sahanın bizlere tevdi etmiş olduğu görev ve sorumluluğun farkındayız. Seçim neticesinde gerçekleşen oy dağılımı değerlendirildiğinde delege arkadaşlarımız iradesini, bizim tek yumruk olarak güçlü bir şekilde mücadele vermemiz gerektiği yönünde ortaya koymuştur. Bizim de bu doğrultuda öncelikli hedefimiz birlik olmaktır.”

Kurumsal hafıza önemli…

Noyan sözlerine şöyle devam etti; “Bugüne kadar federasyonumuz adına emek vermiş olan eski yönetim kurulumuz başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederiz. Kurumsal hafıza önemli... Amacımız bir yandan yarım kalmış olan doğru projelere devam ederken diğer yandan da yeni ve güncel bir planlama ile federasyonumuzu daha ileriye taşımaktır.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kulak zarı neden yırtılır?30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:58
  • Kadınları tehdit eden yaz hastalıkları30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:56
  • Duruş bozukluğunun sebebi diş sıkma olabilir30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:50
  • Genç “Yaşlanmanın” Sırları30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:48
  • Hamilelikte sağlıklı beslenme şifreleri28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:59
  • Sıcaklarda burun kanamalarına dikkat28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:58
  • Zihinsel yük kadınları sessizce yoruyor!28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:51
  • Olumlu düşün, beynini koru!28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:48
  • Tetik Parmak Belirtilerine Dikkat28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:45
  • İnmeyi Önlemenin 8 Yolu28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:43
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43